CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

CEWE Japan Photo Trondheim søker julehjelp/tilkallingsvikar med interesse for kameraer og fotoutstyr.

Når julehandelen setter igang trenger vi din hjelp for å betjene alle kundene.
Derfor søker vi nå til vår butikk i Munkegata en fleksibel tilkallingsvikar med godt humør som har interesse for både bildeprodukter og kameraer. 

CEWE Japan Photo avd. Trondheim er en fullsortiments fotobutikk som selger et bredt utvalg av kameraprodukter som kameraer, objektiverstudio utstyr o.l., i tillegg til vår prisvinnende CEWE FOTOBOK og andre bildeprodukter som bilderCEWE veggbilder, fotogaver, rammer og album.

Er du familiens fotograf?
Liker du å «nerde» litt med kamerautstyr i fritiden, og er det deg familien ringer når de lurer på noe med kamera? Da kan det være en god kvalifikasjon du vil dra nytta av i jobben, samtidig som vi da tror du vil trives og vil treffe mange likesinnede.

Har du prøvd å lage en CEWE fotobok selv og kunne tenke deg å hjelpe andre med å få noe ut av deres digitale bilder og gi gleden av produktene videre?
Vi håper du ønsker å bidra til at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

Litt om jobben

Arbeidet vil bestå av å bistå våre kunder, både med valg av kameraprodukter samt veiledning av våre bildeprodukter. Det er viktig at du er tilgjengelig for arbeid på dagtid i både ukedager og helger, da du arbeider primært ved ferieavvikling, høysesong og ved andre ansattes fravær.

CEWE Japan Photo tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
  • Godt arbeidsmiljø

Søknader:

Husk å beskrive hvor mye du kan arbeide fra 17/10 til 31/12.
Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.