CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 25 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

CEWE Japan Photo Byporten søker julehjelp

Er du blid og omgjengelig, flink med mennesker og glad i bilder og/eller foto? Da bør du søke!

Når julesesongen kommer over oss får vi flere tusen kunder som skal bestille julekort, julegaver og kjøpe kameraer. Til å håndtere dette trenger de dyktige kollegaene våre på Byporten din hjelp. Vi søker nå julehjelper til både dagvakter og kveldsvakter på ukedager og helger.

Er du familiens fotograf?
Liker du å «nerde» litt med kamerautstyr i fritiden, og er det deg familien ringer når de lurer på noe med kamera? Da kan det være en god kvalifikasjon du vil dra nytta av i jobben, samtidig som vi da tror du vil trives og vil treffe mange likesinnede.

Butikken er delt i to etasjer, i første etasje finner du kameraavdelingen hvor vi har alt du kan drømme om innen kamerautstyr, fra enkelt kompaktkamera til profesjonelt systemkamera, studioutstyr, droner og mye mer.

Har du prøvd å lage en CEWE fotobok selv og kunne tenke deg å hjelpe andre med å få noe ut av deres digitale bilder og gi gleden av produktene videre?
Vi håper du ønsker å bidra til at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

I andre etasje er alt fokus bildetjenester som vår prisvinnende CEWE fotobok, veggbilder, ekspressprint, og løsninger for alt annet du skulle ønske å gjøre med bildene dine.

Litt om jobben

Oppgaven er å gi våre kunder den beste service og rådgivning.
Du vil jobbe sammen med ett effektivt team, hvor det er en ærlig, åpen og humoristisk tone.

Vi ser etter dyktige, serviceinnstilte selgere og som trives med høyt tempo og som har den rette kompetansen til å fylle rollen i bildetjenesteavdelingen og/eller kameraavdelingen.

Engasjementet varer til ca. 31/12, men dersom du trives og gjør en god jobb kan det også være mulighet for forlengelse.

CEWE Japan Photo tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
  • Godt arbeidsmiljø

Søknader:

Husk å beskrive hvor mye du kan arbeide fra 17/10 til 31/12.
Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.