CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 25 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

CEWE Japan Photo City Lade søker julehjelp og tilkallingsvikar

Nå som det nærmer seg jul får vi flere kunder enn våre kollegaer kan klare uten din hjelp! Vi søker derfor er en ny fleksibel kollega med godt humør som har interesse for bildeprodukter til å hjelpe oss gjennom julesesongen og kanskje etter.

CEWE Japan Photo City Lade er en fotobutikk som selger et bredt utvalg av bildeprodukter som vår prisvinnende CEWE FOTOBOK, bildefremkalling, CEWE veggbilder og fotogaver, samt. tilbehør som rammer og album.

Har du prøvd å lage en CEWE fotobok selv og kunne tenke deg å hjelpe andre med å få noe ut av deres digitale bilder og gi gleden av produktene videre?
Vi håper du ønsker å bidra til at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

Litt om jobben:

Arbeidet vil bestå i å promotere og selge fotoprodukter som vår prisvinnende CEWE FOTOBOKCEWE veggbilder (bildeforstørrelser, lerret, akryltrykk), rammerbilder og andre fotoprodukter så interesse for interiør og bilder er en fordel. 

I tillegg vil du gi våre kunder veiledning ved våre fotokiosker, CEWE FOTOVERDEN appen og anbefalinger til våre bildeprodukter, samt utlevering av allerede bestilte varer.

Dette er i første omgang et engasjement i forbindelse med julesesongen og det er viktig at du er tilgjengelig for arbeid på dag og kveldstid i ukedager og helg.

Du vil få opplæring og mye arbeid under julesesongen. Dersom du trives og fungerer godt, vil vi gjerne ha deg med videre som tilkallingsvikar. Da arbeider du primært ved ferieavvikling, høysesong og ved andre ansattes fravær.

CEWE Japan Photo tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
  • Godt arbeidsmiljø

Søknader:

Husk å beskrive hvor mye du kan arbeide fra 17/10 til 31/12.
Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.