CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

Vikarer innen tekstskriving, nyhetsbrev eller grafisk design hos CEWE

Det er vi som fremkaller dine personlige minner

CEWE er et internasjonalt ledende selskap innen bildeprodukter og fremkalling. CEWE eier også kjeden CEWE Japan Photo som har 23 butikker i Norge

"I CEWE´s markedsavdeling er det et stort digitalt fokus. Vi har mange kanaler hvor vi møter våre kunder, blant annet er nettsidene, nyhetsbrev og sosiale medier er en veldig viktig del av vår kundereise. Riktig innhold til rett mottaker til rett tid er essensielt. Julen er veldig viktig for CEWE, og nå har vi mange oppgaver som skal løses, men ikke nok kapasitet til å løse dem. Så nå trenger vi flere flinke, kreative hoder i avdelingen, forteller Head of Digital and Content i CEWE Anders Løken”

Teamet
Du blir en del et stort markedsteam team i CEWE Skandinavia, hvor du kommer til at arbeide tett sammen med våre andre dyktige, digitale markedsmedarbeidere eller grafikere. Markedsavdelingen i CEWE sitter fordelt på Oslo og Aarhus, og medarbeidere fra begge kontorene jobber for hele Skandinavia.

Julevikarer i markedsavdelingen

Julen nærmer seg med stormskritt, og da skjer det mye i CEWE. Nå har vi behov for flere ressurser frem til jul. Vi ser etter deg som har litt erfaring med noen av områdene under, og ser etter en mulighet til å lære mer. Vi forventer samtidig at du er i stand til å bidra i teamet og produsere for oss nå i den hektiske juleperioden.

Vi ser etter deg med kompetanse innen ett eller flere av følgende områder:

Tekstskriving / content

Kan du skrive gode tekster til web, nyhetsbrev eller sosiale medier? Vi ser etter deg som har erfaring fra, eller utdannelse innen, det å kunne skrive fine, kundevennlige tekster som får potensielle kunder til å ville kjøpe våre produkter.

CRM/ nyhetsbrev

Har du erfaring med å sette opp eller sende ut nyhetsbrev? Ideelt sett kjenner du til SAP og Elaine, men det er ikke et krav for å kunne jobbe med nyhetsbrev hos oss, hvis du kan andre verktøy. Du bør ha en viss teknisk kompetanse, samt et godt øye for tekst og utrykk.  

Grafisk design

Vi gjør alt grafisk arbeid selv, og nå opp mot julen så skal det lages mye grafisk materiell for mange forskjellige kanaler. Vi ser etter deg som har erfaring som grafisk designer, og er god på å produsere spennende og gode grafikker til både store og små flater, samtidig som man følger brand guidelines.

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekruttering
  • Godt arbeidsmiljø
  • Flott kontormiljø i Bjørndal utenfor Oslo
  • Gratis parkering
  • Ladepunkt for el-bil
  • God lunsjordning

Av andre personalgoder kan det nevnes:

Vi ønsker hurtig oppstart, og vil derfor løpende vurdere alle innsendte søknader. Vi anbefaler derfor at du sender din søknad raskest mulig. Send også gjerne eksempler på tekster, grafikk eller lignende du tidligere har laget.

Stillingene er i utgangspunktet fulltid, men deltid kan også vurderes, så lenge du kan arbeide på dagtid.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Head of Digital & Content Scandinavia, Anders Løken på (+47) 95964674.