CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

CEWE Japan Photo Sandvika søker julehjelp/tilkallingsvikar med interesse for kameraer og fotoutstyr.

Når julehandelen setter igang trenger vi din hjelp for å betjene alle kundene.
Derfor søker vi nå til vår butikk på Sandvika Storsenter en fleksibel tilkallingsvikar med godt humør som har interesse for både bildeprodukter og kameraer. 

CEWE Japan Photo avd. Sandvika er en fullsortiments fotobutikk som selger et bredt utvalg av kameraprodukter som kameraer, objektiverstudio utstyr o.l., i tillegg til vår prisvinnende CEWE FOTOBOK og andre bildeprodukter som bilderCEWE veggbilder, fotogaver, rammer og album.

Vi håper du ønsker å bidra til at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

Litt om jobben

Arbeidet vil bestå i å promotere og selge fotoprodukter som vår prisvinnende CEWE FOTOBOKCEWE veggbilder (bildeforstørrelser, lerret, akryltrykk), rammerbilder og andre fotoprodukter så interesse for interiør og bilder er en fordel.

 

CEWE Japan Photo tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
  • Godt arbeidsmiljø

Søknader:

Husk å beskrive hvor mye du kan arbeide fra 1/12 til 31/12.
Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.