CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge og kontorer i Oslo og Århus i Danmark. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

Er du en dyktig regnskapsmedarbeider med SAP-erfaring?

Da kan du bli en del av vårt team på Bjørndal og jobbe i en spennende rolle sentralt i vår skandinaviske finansavdeling med hovedfokus på den danske virksomheten.
Du vil ha mye frihet og rom for å utfolde deg samtidig som du vil være en viktig bidragsyter til vår suksess.

Som en del av vårt team vil du arbeide med en rekke regnskapsoppgaver, inkludert bokføring, avstemming, måneds- og årsoppgjør og håndtering av bank- og betalingsfiler. I tillegg vil du bidra til videreutvikling av rutiner og prosesser som vil være avgjørende for vår fortsatte utvikling.

Vi ser etter en kandidat med bred erfaring innen regnskap/finans, og som har minimum 2 års erfaring innen fagfeltet. Systemerfaring fra SAP er en stor fordel og du bør være analytisk, systematisk og grundig, og arbeider proaktivt og godt under press.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Bidra i en skandinavisk rolle innenfor regnskap med hovedfokus på danmark
 • Føre inn- og utgående bilag
 • Bokføre og avstemme lønnsbilagene fra vår eksterne lønnspartner
 • Avstemme resultat og balansekontoer
 • Føre og avstemme bank/betalingsfiler
 • Bidra under måneds- og årsoppgjør

Vi ser etter deg som:

 • Har utdannelse eller bred kompetanse innen regnskap
 • Har minst 2 års erfaring innenfor fagfeltet
 • Systemerfaring fra SAP er en stor fordel
 • Forstår de nordiske språkene samt engelsk og kan samarbeide på tvers av landene
 • Er analytisk, systematisk og grundig
 • Arbeider proaktivt og godt under press, er pålitelig og har gode kommunikasjonsevner

Vi kan tilby:
I CEWE Japan Photo tilbyr vi en spennende arbeidsplass i rask utvikling, du kan forvente en god lunsjordning som du kan nyte på vår takterrasse i sommerhalvåret, massasjetilbud, gratis parkering, ikke minst et godt arbeidsmiljø og hvis du kommer til arbeidet i en el-bil så kan du glede deg over gratis lademuligheter.

Hvis dette høres ut som noe for deg, ikke vent, send din søknad i dag.
Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.

Vi ønsker å tilby deg en lang og givende karriere hos CEWE Japan Photo og håper å høre fra deg snart!