JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 10 land, med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.

Spennende mulighet i et internasjonalt selskap

Leter du etter nye utfordringer i mediebransjen? Ønsker du å være en del av en sterk og profesjonell kultur med fokus på kontinuerlig utvikling?

JS Norge søker en teamleder som er ansvarlig for den daglige ledelse for et av våre annonsesalgs team.

Ditt ansvar

Du og ditt team gir deres kunder råd per telefon om de mange og unike muligheter for annonsering. Dette for å sikre den enkelte kunden den beste løsningen. Du leder ditt team ved å gå foran, fremstå som et godt eksempel og sørge for at dere sammen oppnår gode resultater. Derfor er det viktig at du har en flerårig dokumentert suksess innen telesalg, enten som teleselger, salgstrener eller teamleder.

Dine kvalifikasjoner

Du er proaktiv, positiv og disiplinert og derfor alltid et skritt foran dine kollegaer og trives i en tempofylt og resultatorientert hverdag. Din arbeidsmoral er høy og du arbeider systematisk så du evner å delta i salgsarbeidet samtidig som at du leder ditt team.

Suksess i stillingen krever gode kommunikasjonsevner på norsk både muntlig og skriftlig samt engelsk på brukernivå. Din utdannelsesmessige bakgrunn er kommersiell.

Vi tilbyr

  • En profesjonell og internasjonal virksomhet med et unikt konsept
  • Å være en del av en voksende virksomhet med store ambisjoner
  • Grundig trening med kontinuerlig feedback samt mulighet for at delta på vårt internasjonale akademi
  • Et engasjerende arbeidsmiljø med mange gode og erfarne kollegaer og høy trivsel
  • Konkurransedyktig lønn inklusiv provisjon på eget salg og bonus på ditt teams resultater
  • Mulighet for å arbeide på hjemmekontor

Stillingen besettes så snart den rette person er funnet, så send din søknad med CV via nedenstående link så fort som mulig.

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel
Teamleder ACS
Sted
ALBERT MOESKAUS VEI 59, 1711 SARPSBORG
Ansettelsesform
Fast
Heltid/deltid
Heltid
Antall stillinger
1