Linde Gas AS

Linde Gas er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Ledig stilling som Manager Quality Assurance & Control, Linde Gas AS

Vi har nå en ledig stilling i vår Avdeling Quality & Regulatory (QRA) som leder Quality Assurance & Control.

Avdelingen Quality and Regulatory (QRA), Linde Gas AS i er ansvarlig for kvalitetssystemer og rutiner som støtter lagerhold og ekspedering/distribusjon av legemidler, samt for produksjon, kvalitetskontroll og frigivelse. I dette arbeidet inngår prosesser som skal ivareta blant annet sporbarhet, endringskontroll, avviks-/reklamasjonshåndtering, opplæring og validering. Avdelingen er også ansvarlig for oppfølging av søknader om markedsføringstillatelse for medisinske gasser og regulatorisk vedlikehold av markedsførte produkter. Avdeling QRA i Norge, sammen med de andre nordiske lands QRA-avdelinger, inngår i den regionale Avdeling QRA. Regionalt samarbeider vi og har blant annet felles Quality Management Systemer, opplæring, markedsføringstillatelser og bivirkningsrapportering.

Arbeidsstedet vil være på vår produksjonsetablering på Furuset, Oslo.

Dine arbeidsoppgaver vil bli:

 • Lede og utvikle avdelingen i Norge
 • Ansvarlig for budsjett og CAPEX
 • Bistå ved rekvisisjonshåndtering og systemene
 • Planlegging, organisering og oppfølging av interne revisjoner for Norge
 • Responsible person
 • Opplæring i GMP/GDP/GVP i Norge
 • Forbedring og effektivisering av kvalitetssystem
 • Bistå ved kvalitetskontroll/QP-frigivelse i produksjon
 • Mottakskontroll ved import av medisinske gasser
 • Ansvarlig for oppgaver innen kvalitet og oppgaver relatert til f.eks. avvik, CAPA, tilbakekalling, egenkontroll, revisjon, endringskontroll, kvalitetsrisikostyring, retur, destruksjon, kunde- og leverandørkvalifisering og forfalskning
 • Ved behov delta i forskjellige prosjekter

Hvem er du?

Du er utdannet farmasøyt fra universitetet, master i farmasi eller cand pharm med autorisasjon i Norge. Du har gjerne tidligere erfaring fra arbeid innen ledelse. Du har erfaring med arbeid innen kvalitetssikring/kontroll, produksjon og produktutvikling innen farmasøytisk industri eller apotek, samt kunnskap om GMP, GDP, GVP og kjennskap til både norsk og internasjonalt farmasøytisk regelverk. Erfaring som QP er også en fordel. Du bør ha god kunnskap i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Vi søker deg som er en selvstendig person med gode samarbeidsevner, og som sammen med andre liker å komme fram til gode løsninger. Du bør også være strukturert og nøyaktig. Liker du utfordringer og et aktivt arbeidsmiljø kan dette være den rette stillingen for deg.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Det vil være gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et internasjonalt selskap. Våre lønns-, forsikrings- og pensjonsavtaler er konkurransedyktige.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt Lars Frederiksen, Head of QRA REN,
tlf. + 46 (0) 70 250 20 60.

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 4. desember 2020 via vår jobbportal. I vår jobbportal vil du også finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad.