Linde Gas AS

Linde Gas er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Sommerjobber

Visste du at Linde Gas AS (tidligere AGA AS) er Norges største leverandør av medisinske gasser, industrigasser og propan?

Avdeling Cylinder Operations består av 50 medarbeidere. Avdelingen fyller og distribuerer mange forskjellige produkter til kunder over hele Norge, produkter som industrigasser, offshore racks, medisinsk oksygen, propan og tørris.

Vi har behov for personell til alle våre avdelinger i produksjon og søker etter sesong- og sommervikarer som Cylinder Operator til vårt produksjonsanlegg på Furuset i Oslo. 

Arbeidsoppgaver:

  • Kontroll, fylling og klargjøring av propanflasker
  • Fylling av industrigassflasker
  • Sortering av gassflasker
  • Ordreplukk
  • Truckkjøring med motvekts truck og ledetruck
  • Lasting og lossing av lastebiler

Hvem er du?

Vi søker deg som er 18 år eller eldre. Sikkerhet er førsteprioritet på anlegget, derfor må du være nøyaktig og kunne ta ansvar for deg selv og dine kollegaer. For at du skal trives hos oss må du være arbeidsvillig, samt like å jobbe i team. Du må kunne lese og snakke norsk da mange av våre rutiner krever dette. Oppgavene vil være varierte og du må forvente å måtte være fleksibel og utføre alle oppgaver som tilhører avdelingen du får jobb i. Enkelte oppgaver er fysisk krevende og det kreves derfor at du har god fysikk og helse. Det er en stor fordel om du har erfaring fra liknende typer arbeid fra tidligere. Har du i tillegg trucksertifikat er det enda bedre.

Oppgi i din søknad hvilken tidsperiode du vil være tilgjengelig:

  • Sesongarbeider: mars/april - medio august
  • Sommervikar: juni - medio august

Vi ønsker primært at du er tilgjengelig gjennom hele perioden du indikerer. Til informasjon vil Intervjuer skje fortløpende. 

Vi tilbyr:

  • De fleste avdelinger jobber etter en 2-skifts ordning, annenhver uke dag/kveld (mandag-fredag).
  • Et hyggelig arbeidsmiljø med gode kolleger

Ønsker du nærmere opplysninger om sommerjobb hos Linde Gas AS, kontakt Geir Morten Hoven på mobil 414 01 932 eller Thomas Viig på mobil 901 86 086.

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 22. mars 2021 via vår jobbportal. I vår jobbportal vil du også finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad. Vi ønsker at du sender inn din søknad og CV på norsk.