Linde Gas AS

Linde Gas er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Area Sales Manager– Verkstedindustrien

Ønsker du å bruke din kunnskap og erfaring til å styrke et av Norges beste team innen salg og rådgivning til verkstedindustrien?

Avdelingen Manufacturing Industry (MI) i Linde Gas AS (tidligere AGA AS) består av totalt ca. 20 personer, fordelt innen Direct Sales, Weldonova, Offshore, Product Management og Key Account. I tillegg er avdeling Retail Sales og Forhandler Administrasjon godt integrert i teamet, som samlet forvalter en omsetning på ca. MNOK 600 pr år. 

Vi søker nå etter en Area Sales Manager MI salg primært for områdene Vestfold og Buskerud. Den årlige omsetning er på ca. 30 MNOK, og mange av våre viktigste kunder har sin virksomhet i dette området.

Kontoradresse vil være i Sandefjord.

Arbeidsoppgaver:

 • Bearbeide våre største kunder i området
 • Aktivt markedsføre AGAs produkter og tjenester gjennom blant annet selvstendig organisering og gjennomføring av aktiviteter
 • Utarbeide, reforhandle og følge opp tilbud og kontrakter.

 

Kvalifikasjoner:

 • Gjerne teknisk utdannelse
 • Erfaring fra relasjonssalg og forhandlinger på flere nivåer innen industrien er en fordel.
 • Beherske moderne IT-baserte verktøy som Microsoft Office, Sales Force mm.
 • God fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Vi søker en ryddig og strukturert person med profesjonell kremmerånd, som trives med høyt aktivitetsnivå og har evne til å bygge langsiktige relasjoner. Du bør være løsningsorientert, nysgjerrig og utadvendt. Du må også ha evne til å jobbe selvstendig så vel som i et team med andre kolleger på tvers av avdelinger. En del reisevirksomhet må påberegnes.

 

Vi kan tilby:

 • En utfordrende stilling i et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Internasjonalt samarbeid med kollegaer på andre Linde-etableringer
 • Relevant opplæring, både innen gasser, utstyr, regelverk, samt salgstrening
 • Firmabilordning
 • Konkurransedyktige lønns-, forsikring- og pensjonsavtaler

 

Har du spørsmål om stillingen, kontakt Geir Helliesen på mobil 909 22 106.

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 21. juni 2021 via vår jobbportal. I vår jobbportal vil du også finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad.