Linde Gas AS

Linde Gas er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Servicetekniker Trondheim – gassanlegg

Ønsker du ha en stilling med muligheter for faglig og personlig utvikling og med en stor del av selvstendighet i forhold til planlegging av egen hverdag? Linde er en solid bedrift som er aktivt opptatt av kvalitet i alle ledd og som bruker ressurser på å sørge for at du har den kompetansen som er nødvendig.

Customer Engineering Services i Norge består av 45 medarbeidere fordelt på syv etableringer over hele landet. Vårt ansvarsområde er installasjon og vedlikehold av alle typer gassanlegg ute hos Lindes kunder. Som servicetekniker betjener du våre kunder innen områdene verksted-, prosess- og næringsmiddelindustri, samt sykehus og spesialgass.

Vi søker nå etter en ny medarbeider til vår avdeling i Trondheim, da en av våre teknikere går over i en ny stilling internt i Linde.

Arbeidsoppgaver:

 • Service, montasje og kontroll av tankanlegg (Cryo) og kundeanlegg
 • Service/ reparasjoner av gassrelatert utstyr
 • Service og montasje av medisinske sentralgassanlegg
 • Kundekontakt, salg og oppfølging av serviceavtaler

 

Kvalifikasjoner:

 • Rørlegger, kjøletekniker, mekaniker, elektromekaniker, automatiker eller lignende med fagbrev
 • Det er en fordel med praksis fra rørlegging, montasje/service av prosessutstyr
 • Gjerne inneha sveisesertifikat (TIG) og/eller sertifikat for hardlodding
 • Gjerne kunnskap om elektrisk styring og automasjon
 • Noe erfaring med bruk av PC som verktøy
 • Førerkort klasse B
 • Gode kunnskaper i norsk, skriftlig og muntlig, samt god engelsk forståelse

 

Vi søker en utadvendt og selvstendig person med evne til å skape kontakt, samarbeid og utvikling. Du bør også ha mekanisk forståelse og høy fokus på sikkerhet. Stillingen vil medføre noe reisevirksomhet og mye kontakt med Lindes kunder. Vår nye servicetekniker vil inngå i et team av tre teknikere i Trondheim og vil primært betjene våre kunder i Midt-Norge.

Vi oppfordrer kvinner til å søke. 

Vi kan tilby en variert og selvstendig stilling med gode utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser, herunder blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger. I stillingen inngår servicebil, mobil og PC.

 

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Gunnar H. Nielssen, mobil 480 14 713.

 

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 6. desember 2021 via vår jobbportal.

I vår jobbportal vil du også finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad. Til informasjon vil søknadene bli vurdert fortløpende.