Linde Gas AS

Linde er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden. Linde Gas AS i Norge har ca. 210 ansatte, hovedkontor og fabrikk i Oslo, og fabrikker og avdelinger flere steder i landet.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Logistikkplanlegger

Linde Gas AS har nå en ledig stilling som logistikkplanlegger. Du vil bli en del av avdeling PGP (Packaged, Goods & Products) Deliver som består av syv høyt motiverte og kompetente personer, ansvarlig for en optimal styring av flaskeparken i Norge. PGP Deliver har som oppgave å forsyne Lindes forhandlere, kunder og egne etableringer med flaskegasser.  

 
Ditt arbeidssted vil bli Lindes produksjonsetablering på Furuset, Oslo.

 
Arbeidsoppgaver:

  • Daglig ruteplanlegging av flaskegasser som leveres til våre kunder og forhandlere
  • Oppfølging av gjennomførte ruter og håndtering av avvik
  • Operasjonell support for våre sjåfører
  • Medvirke til optimal bruk av ressurser, herunder jobbe i tett samarbeid med andre interne avdelinger, samt våre transport- og logistikk partnere

 
Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse innen logistikk/ transport/ distribusjonsplanlegging
  • Relevant erfaring fra arbeid innen logistikk, spesielt innen transport- og distribusjonsplanlegging, kan kompensere for manglende utdannelse
  • Kjennskap/erfaring i bruk av ruteplanleggingssystem og SAP
  • Gode datakunnskaper, herunder Microsoft Office
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig


Vi søker en serviceinnstilt og positiv person som aktivt vil jobbe med daglige problemstillinger knyttet til logistikk, herunder finne gode og kostnadseffektive løsninger. Sikkerhet er kjernen i Lindes virksomhet, god HMS forståelse er derfor viktig. Du bør være resultatorientert, og inneha evne til å skape kontakt og samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere, både eksternt og internt i Linde. Stillingen vil medføre noe reisevirksomhet og mye kontakt både internt i Linde og eksternt med våre forhandlere og leverandører. Stillingen inngår i en helgevaktordning på sommeren, fra april og ut august.

 
Vi kan tilby en variert og selvstendig stilling i et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi har konkurransedyktige betingelser, herunder blant annet svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og derfor er vi glade for å se søkere med ulik bakgrunn og erfaring. Vi oppfordrer kvinner til å søke.


Har du spørsmål om stillingen, kontakt Jenny Kristine Risbakken på mobil 975 67 984.


Er dette av interesse? Send inn din søknad!

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 27.mars 2023 via vår jobbportal.

I vår jobbportal vil du finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad.