Linde Gas AS

Linde er kjent som et av verdens ledende selskaper innen produksjon av luftgasser, engineering og medisinske gasser med ca. 80.000 ansatte fordelt på mer enn 100 land verden over. Linde opptrer ansvarlig ovenfor sine aksjonærer, forretningspartnere, ansatte, samfunn og miljø innen alle sine forretningsområder, regioner og etableringer over hele verden. Linde Gas AS i Norge har ca. 210 ansatte, hovedkontor og fabrikk i Oslo, og fabrikker og avdelinger flere steder i landet.

Bedriften forplikter seg til at teknologi og produkter forener våre mål om kundeverdi og bærekraftig utvikling. Når du jobber hos oss kan du forvente en trygg arbeidsplass, høye sikkerhetsstandarder og en ekte forpliktelse fra våre ledere når det gjelder sikkerhet. Vi kan tilby en utfordrende stilling innen flere forskjellige områder og muligheter for utvikling. Vi jobber aktivt for likestilling og mangfold, og ønsker derfor å motta søknader med forskjellig bakgrunn og erfaring. All nødvendig opplæring vil bli gitt på den enkelte arbeidsplass.

Prosjektleder gassinstallasjoner

Customer Engineering Services (CES) i Norge er en avdeling med 36 personer fordelt på 9 ulike lokasjoner. Vi bygger og vedlikeholder alle typer gassinstallasjoner for Lindes Gas AS’ kunder og samarbeider tett med både applikasjonsingeniører, produktspesialister og serviceteknikere.

Da vår nåværende prosjektleder går over i ny stillingen internt, ser vi nå etter en ny prosjektleder for spesialgassinstallasjoner i Norge. Du vil få ansvar for ca. 15-20 installasjoner pr. år i alle deler av landet.

Ønsker du en stilling der du kan kombinere teknisk kunnskap med kundekontakt og prosjektgjennomføring? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Stillingen har kontoradresse på Lindes hovedkontor i Nydalen, Oslo.

Du vil få ansvar for:

  • En spennende og variert hverdag med kartlegging av kundenes behov og design av installasjoner ved bruk av Lindes produkt- og applikasjonsportefølje
  • Kostnadsberegning, tilbud og salg av prosjekter i nært samarbeid med applikasjonsingeniører
  • Innkjøp og oppfølging av leveranser, installasjoner, testing, igangkjøring på montasjested og overlevering til kunde
  • Ansvar for kvalitetskontroll, HMS og dokumentasjon
  • Stillingen vil innebære noe reisevirksomhet

 

Du bør ha:

  • Teknisk utdannelse innen prosess, maskin eller tilsvarende
  • Noen års erfaring med tekniske installasjoner i bygg- eller anleggsindustrien
  • Kunnskap i AutoCAD eller tilsvarende
  • Gode kunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

 

Vi søker deg som er selvstendig og drivende, og som har evne til å skape resultater i samarbeid med andre. Du har også har god evne til å planlegge, gjennomføre og et ønske om å delta i alle deler av prosjektet fra tilbud til ferdig installasjon.

Vi tilbyr en spennende stilling med variert arbeidsdag med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Du vil få god opplæring, både gass- og produktkunnskap, anlegg og forskrifter. Vi har et attraktivt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode pensjon og forsikringsavtaler. Som et stort internasjonalt selskap har vi muligheter for internasjonalt samarbeid og karrieremuligheter.

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Per Kvarme på mobil +911 79 161.

Vi ser fram til å motta din søknad og CV innen 6. desember 2023 via vår jobbportal. I vår jobbportal vil du også finne en engelsk versjon av annonsen med ikonet «Apply Now» hvor du sender inn din søknad.