Lundin Norway AS
 
Lundin Norway AS er et fullintegrert oljeselskap med aktivitet innen leting, utbygging og produksjon. Produksjonen kommer i hovedsak fra Edvard Grieg og Alvheim områdene. Vi er operatør på Edvard Grieg og Solveig, der vi nettopp har levert Plan for utbygging og drift. Lundin’s produksjon vil i løpet av kort tid dobles ved oppstart av gigantfeltet Johan Sverdrup.
 
Lundin Norway ble opprettet i 2004 som et heleid datterselskap av Lundin Petroleum AB. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad. Organisasjonen vår består av ca 400 fast ansatte som alle deler de samme verdiene: åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. Vi har andeler i 79 utvinningstillatelser på norsk sokkel, og er tildelt operatørskap for 36 av disse. For mer informasjon om selskapet www.lundin-norway.no

Quality and Business Improvement Advisor

Lundin Norway behøver flere flinke folk til HMSK avdelingen. Nå har vi ledig stilling som kvalitetsrådgiver.

Avdelingen har ansvaret for å støtte organisasjonen i form av faglig ekspertise, leveranser og tilhørende metodikk og verktøy.

I stillingen får du jobbe med kvalitetsledelse og -systemer i et profesjonelt og engasjert team, som alltid forsøker å løse utfordringer på en smartere måte. Arbeidsoppgavene vil ha stor variasjon i tråd med selskapets aktiviteter og utfordringer.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter noen med relevant bachelore eller master, og / eller erfaring innen kvalitetsledelse.

Vi tilbyr

  • en spennende og variert jobb i et selskap med høy aktivitet og store ambisjoner
  • gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • konkurransedyktige betingelser
  • et godt arbeidsmiljø i moderne kontorlokaler på Lysaker utenfor Oslo

Vi ser etter en person som brenner for faget, er en god lagspiller og god til å kommunisere. Er du i tillegg initiativrik og entusiastisk så kan det være deg vi ser etter.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.