Lundin Energy Norway

Lundin startet som et leteselskap, og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. I dag er vi over 400 ansatte som ikke bare leter etter olje og gass. Vi utforsker nye ideer, nye løsninger og finner nye svar. Vi utforsker enda bedre måter å produsere på, og enda bedre måter å bygge ut på. Vi leter etter forbedringer innen sikkerhet og miljø. Vi leter etter de beste samarbeidspartnere – og nye måter å jobbe på.

Vi har utforsket, funnet og skapt store verdier som kommer fellesskapet til gode. Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vår jakt på nye løsninger har gjort oss til ett av verdens ledende oljeselskap. Men vi slår oss ikke til ro med det. Bak enhver smart løsning finnes det en ny.

Vi leter videre. Vi er utforskere av natur.

Les mer om Lundin Energy Norway her.

Cyber security engineer

Vi trenger flere dyktige hoder i vår IT avdeling! Rollen er nyopprettet og skal ha fokus på alle aspekter innenfor Cyber-sikkerhet i Lundin Energy Norway. Vårt mål er å levere IT-løsninger av høy kvalitet til ett krevende og kreativt miljø i en av norsk sokkels mest suksessrike virksomheter. Vi jobber både selvstendig og i team eller prosjekt.  Arbeidsted er på Lysaker, hvor hele IT-avdelingen er «on-site».   

I rollen som Cyber Security Engineer vil du være med på å utvikle din egen stilling. Du får ansvaret for å følge opp IT-sikkerhet i alle interne tjenester, men også skytjenester bedriften benytter eller er med på å utvikle.  

Du blant annet jobbe med og ha ansvaret for 

  • Oppfølging/håndtering av funn enten ved tilsyn eller av verktøy/sårbarhets tester 
  • Håndtere IT-sikkerhets hendelser i samarbeid med SOC 
  • Vurdere IT-sikkerhet på alle nivåer i organisasjonen sammen med HMS 
  • Samarbeide internt og ekstern for å forbedre IT-sikkerhets verktøy og rammeverk 
  • Bistå i gjennomgang og forbedring av styrende dokumentasjon for sikkerhet 
  • Delta i kontinuerlig utvikling av prosesser rundt skytjenester. 
  • Intern rådgivning om hvordan man leverer IT-tjenester på en sikker måte 
  • Holde deg oppdatert på hva som skjer i markedet innenfor IT-sikkerhetsløsninger/verktøy (technology watch) 

Stillingen rapporter til IT Manager. Du vil også jobbe på ulike IT- eller tverrfaglige prosjekt, med andre avdelinger og eksterne sikkerhets leverandører. 

Du har en høyskole eller universitetsgrad innen IT. CISSP sertifisering er en fordel. Du har minimum 3 års relevant erfaring og en teknisk bakgrunn fra IT-sikkerhet. Erfaring fra energibransjen er en fordel. 

Du er proaktiv, selvdreven og jobber strukturert og godt - både selvstendig og i team. Du forstår hvordan du skal kommunisere og «oversette» slik at du jobber effektivt på tvers av ulike fagområder og med mennesker med ulik IT-teknisk kompetanse. Du er motivert for å bygge ett sikkert IT-miljø i en kreativ bedrift under rask utvikling