Lundin Energy Norway

Lundin startet som et leteselskap, og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. I dag er vi over 400 ansatte som ikke bare leter etter olje og gass. Vi utforsker nye ideer, nye løsninger og finner nye svar. Vi utforsker enda bedre måter å produsere på, og enda bedre måter å bygge ut på. Vi leter etter forbedringer innen sikkerhet og miljø. Vi leter etter de beste samarbeidspartnere – og nye måter å jobbe på.

Vi har utforsket, funnet og skapt store verdier som kommer fellesskapet til gode. Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vår jakt på nye løsninger har gjort oss til ett av verdens ledende oljeselskap. Men vi slår oss ikke til ro med det. Bak enhver smart løsning finnes det en ny.

Vi leter videre. Vi er utforskere av natur.

Les mer om Lundin Energy Norway her.

Reservoargeofysiker

Vi trenger flere flinke folk til reservoaravdelingen vår og søker nå etter en Reservoargeofysiker.

Avdeling for reservoarutvikling i Lundin Energy Norway har ansvaret for undergrunns arbeidet for vår portefølje av funn og produserende felt. Avdelingen består av om lag 40 geologer, geofysikere, petrofysikere, reservoaringeniører og petroleumsingeniører som er organisert i tverrfaglige prosjektgrupper.

I stillingen som reservoargeofysiker er du tiltenkt en rolle i ett av våre kjerneområder. Lundin har etablert en solid portefølje med operatørskap på Utsirahøyden. Edvard Grieg- og Solveig- feltene er i pågående borekampanjer og vi må stadig oppdatere våre modeller og reservoarforståelse basert på brønnresultater, produksjonsdata og 4D- seismikk. I løpet av de nærmeste årene står vi foran konseptvalg og investeringsbeslutninger for ytterligere to prosjekter i dette området; Rolvsnes, som består av oppsprukket og forvitret grunnfjell, og Lille Prinsen, der det er funnet olje i et bredt spekter av geologiske formasjoner.

Som partner i flere store prosjekter, deriblant Johan Sverdrup, Alvheim og Wisting, bidrar vi også aktivt og bygger og vedlikeholder egne modeller.

Vi søker deg som har minimum en mastergrad innen geofysikk og solid bransjeerfaring, gjerne fra prosjekter i tidligfase eller felt i produksjon. Du setter faglig kompetanse og integritet høyt, men har samtidig evnen til å se pragmatiske løsninger når det er behov for det. Det er en fordel om du har erfaring med tolkning av 4D- seismikk og med seismisk reservoarkarakterisering, da du kommer til å jobbe med implementering av geofysiske data i reservoarmodeller.

Du er initiativrik, analytisk og spiller dine kolleger gode. Å kunne bidra i effektive arbeidsprosesser og integrasjon på tvers av fagområder er viktig for deg.

Beskriver dette deg? Da er kanskje du vår nye kollega!