Lundin Energy Norway

Lundin startet som et leteselskap, og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. I dag er vi over 400 ansatte som ikke bare leter etter olje og gass. Vi utforsker nye ideer, nye løsninger og finner nye svar. Vi utforsker enda bedre måter å produsere på, og enda bedre måter å bygge ut på. Vi leter etter forbedringer innen sikkerhet og miljø. Vi leter etter de beste samarbeidspartnere – og nye måter å jobbe på.

Vi har utforsket, funnet og skapt store verdier som kommer fellesskapet til gode. Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vår jakt på nye løsninger har gjort oss til ett av verdens ledende oljeselskap. Men vi slår oss ikke til ro med det. Bak enhver smart løsning finnes det en ny.

Vi leter videre. Vi er utforskere av natur.

Les mer om Lundin Energy Norway her.

Prosessoperatør

Lundin Energy Norway behøver flere flinke folk. Nå har vi ledig stilling som prosessoperatør på Edvard Grieg.

Som prosessoperatør rapporterer du til driftsleder ombord på installasjonen. Stillingen inngår i en rotasjonsordning med 2 uker på og 4 uker av.

Arbeidsoppgaver

  • Oppfølging og drift av installasjonens produksjons- og hjelpesystemer både i felt og i kontrollrom
  • Ansvarlig for systematisk oppfølging av risikobasert styring av alle aktiviteter innen eget fagområdet
  • Delta aktivt i tilrettelegging, utførelse og oppfølging av arbeid i felt og kontrollrom, deriblant arbeidstillatelser og isoleringsplaner
  • Stillingen innebærer rolle i installasjonens beredskapsorganisasjon


Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som prosessoperatør
  • Minimum 5-10 års erfaring innen prosess, fortrinnsvis fra offshoreinstallasjon
  • Erfaring fra Lab er en fordel


Personlige egenskaper

  • Vi ser etter personer som trives med å jobbe i team, tar initiativ og bidrar aktivt for å bygge en sterk HMS kultur.


Arbeidssted:
 Offshore

Driftsavdelingen: 

Driftsavdelingen har lisens- og operasjonelt ansvar for selskapets produserende felt. Avdelingen består av om lag 120 dedikerte ansatte – onshore og offshore.  

Oppstart av Edvard Grieg ga oss mulighet til å tenke nytt om hvordan en driftsorganisasjon bør være og hvordan man skal jobbe. Driftssenteret er lokalisert sammen med hovedkontoret til Lundin Energy Norway på Lysaker.