Mazars Revisjon AS

Erfaren revisor og revisormedarbeidere

Vi søker etter erfarne revisorer. Nyutdannede studenter med oppstart høsten 2018 kan også søke

Mazars Revisjon AS er et norsk revisjonsfirma med 24 ansatte. Vi er integrert i Mazars Internasjonalt med til sammen 20.000 medarbeidere, som er representert i 94 land. Nasjonalt er vi med i Samarbeidsgruppen som består av 4 revisjonsselskaper med over 70 ansatte. Vi er 5 partnere som er statsautoriserte revisorer. Vår hovedvirksomhet er revisjon og rådgivning i tilknytning til skatt, avgift, omorganiseringer og due diligence oppdrag. Vi er også autoriserte regnskapsførere og har advokater som yter juridisk bistand.

Vi søker etter 2-3 nysgjerrige og initiativrike revisorer. Mazars Norge har de siste årene blitt valgt som revisor for flere store internasjonale selskap og søker nå flere dyktige medarbeidere.

I Mazars får du opplæring, og vil jobbe med kunder innen en rekke bransjer.


Kvalifikasjoner

  • Master i Revisjon og Regnskap eller Bachelor i Revisjon og Regnskap
  • Kandidater med Master i Økonomi og Administrasjon oppfordres også til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk 


Mazars ser etter deg som er interessert i å jobbe med kunder og som er god til å bygge relasjoner. Du er selvstendig og søker kontinuerlig utvikling. Du er faglig sterk, og interessert i fagområdet. 

Vi tilbyr

  • Karrieremuligheter og utvikling i et internasjonalt miljø, og det er muligheter for både korte og lengre utvekslingsopphold
  • Gode muligheter for videreutdanning og kurs, både i Norge og utlandet, og du blir en del av et miljø med engasjerte og motiverte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser


Mazars holder til i store lyse lokaler på Majorstuen, der alle har egne kontorer. 

Dersom dette virker interessant ber vi deg sende inn søknad og CV til innen 5. april.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med Vibeke Lunde på tlf. 23 19 63 00 eller mail lunde@mazars.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.