Mazars Revisjon AS

Mazars Revisjon AS er et norsk revisjonsfirma med 26 ansatte. Vi er integrert i Mazars Internasjonalt med til sammen 22.000 medarbeidere, som er representert i 102 land. Nasjonalt er vi med i Samarbeidsgruppen som består av 4 revisjonsselskaper med over 80 ansatte. Vi er 4 partnere som er statsautoriserte revisorer. Vår hovedvirksomhet er revisjon og rådgivning i tilknytning til skatt, avgift, omorganiseringer og due diligence oppdrag. Vi er også autoriserte regnskapsførere og utfører regnskapstjenester med utarbeidelse av årsregnskap og likningspapirer.

Vi søker etter nyutdannede revisorer

Vi ønsker å øke vår kapasitet og søker i den anledning 2-3 nyutdannede revisorer. Revisorer med 2-3 års erfaring oppfordres også til å søke.

 

Vi søker etter en nysgjerrig og initiativrik revisor. Du blir endel av et selskap i vekst, i et internasjonalt revisjonsselskap med hovedkontor i Paris. I Mazars får du opplæring, og vil jobbe med kunder innen en rekke bransjer. 

Kvalifikasjoner

  • Master i Revisjon og Regnskap
  • Kandidater med Master i Økonomi og Administrasjon oppfordres også til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk 


Mazars ser etter deg som er interessert i å jobbe for våre kunder og som er god til å bygge relasjoner. Du er selvstendig og søker kontinuerlig utvikling. Du er faglig sterk, og interessert i fagområdet. 

Vi tilbyr

  • Karrieremuligheter og utvikling i et internasjonalt miljø, og det er gode muligheter for både korte og lengre utvekslingsopphold
  • Gode muligheter for videreutdanning og kurs, både i Norge og utlandet, og du blir en del av et miljø med engasjerte og motiverte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser


Mazars holder til i store lyse lokaler på Majorstuen, der alle har egne kontorer. 

Dersom dette virker interessant ber vi deg sende inn søknad og CV til innen 28. februar. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Vibeke Lunde på tlf. 23196300 eller mail lunde@mazars.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.