Brødrene Midthaug AS

Brødrene Midthaug AS, etablert i 1947, med 125 ansatte og en årlig omsetning på ca. 300 mill NOK, er landets største og ledende salgs- og produksjonsbedrift innen trapper, rekkverk, balkonger og fasader. Midthaug sitt hovedkontor og fabrikk ligger på Kleive i Molde Kommune. Selskapet er lokalisert med egne regionskontor for salg, prosjektledelse og montasje i Etne, Ullensaker, Toten, Ålesund, Molde og Trondheim.

Er du teknisk og praktisk anlagt?

Ønsker du å lykkes med prosjektsalg i et markedsledende selskap? Evner du å skynde deg sakte, og trives med lange salgsprosesser? Brødrene Midthaug styrker sin satsing i det voksende prosjektmarkedet i Norge, og søker derfor nye kalkulatører som vil få ansvar for:

 

  • Anbudsbesvarelser
  • Kalkyle og tilbudsskriving
  • Rådgivende salg til entreprenører, byggherre og arkitekt/konsulent
  • Kontraktsoppfølging (NS 8417-8415)
  • Sikre ordreinngang til selskapet i henhold til planer og budsjetter, herunder budsjettansvar
  • Prosjektledelse og oppfølging av egne prosjekter

Overfor kunder fremstår du som en faglig sterk samarbeidspartner som setter kunden i første rekke. Du må ha kompetanse innenfor bygg og kunne dokumentere positive resultater fra tidligere stillinger.

For å kunne skape resultater er en strukturert og analytisk arbeidsform avgjørende. Du vil få en stilling med et bredt spenn av oppgaver og ansvar. Dette krever selvstendighet, prioritering, informasjonsdeling og klar målsetting. Dine kolleger beskriver deg som profesjonell og ambisiøs, og et godt tilskudd til arbeidsmiljøet. Om du kjenner deg igjen i dette kan du være vår nye kalkulatør! Ta gjerne en telefon til oss slik at vi blir bedre kjent med deg.   

Vi tilbyr en stilling hvor du vil jobbe i et solid selskap med vekstambisjoner.  
Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig utvikling. Du vil få muligheten til å jobbe i et engasjert og faglig sterkt prosjektteam, i et profesjonelt og hyggelig miljø.