Marthinsen & Duvholt AS

Marthinsen & Duvholt AS ble etablert i 1998 og er en solid maskinentreprenør som opplever vekst og positiv utvikling. Vi har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Vi har også en moderne maskinpark og eget verksted. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over store deler av Østlandet.  Vi er 190 ansatte og omsetter årlig for ca. NOK 800 mill. kr. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som sysselsetter over 4.000 personer i Norge. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

LÆRLINGER

Vil du bli lærling i vår anleggsvirksomhet?
 
Vi har ledig læreplasser innenfor vei- og anleggsfag og anleggsmaskinførerfaget.
 
Hvordan ser læretiden ut?
Du vil bli en del av et arbeidslag, og en fadder følger deg opp gjennom læretiden i 2 årOppfølgingen sikrer deg variert praksis, samt innføring i faget i henhold til læreplanen. I tillegg vil du bli fulgt opp av en personalmedarbeider og av Opplæringskontoret. Opplæringskontoret har i oppgave å se til at opplæringen du får hos oss er i henhold til Opplæringsloven.
  
Arbeidsoppgaver
Opplæring i ditt fag i henhold til fastlagt læreplan
 
Kvalifikasjoner
Fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2. 
 
Egenskaper
Vi søker etter initiativrike og motiverte lærlinger med målrettet interesse for faget.
Ansvarsbevisst og god til å samarbeide med andre. 
 
Vi kan tilby
Fagopplæring av høy standard og spennende prosjekter i læretiden.
Lønn i henhold til tariffavtalene for de enkelte fag.
 
Arbeidssted: Østlandet, hovedsak Oslo eller Sandefjord da vi har kontorer begge steder - Oslo/Viken/Vestfold-Telemark. Oppgi ønsket arbeidssted i din søknad.
 

Se vår presentasjonsfilm her

Hjemmeside: www.mogd.no.

Søknadsfrist:  Frist 28.02.2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.