Marthinsen & Duvholt AS

Marthinsen & Duvholt AS ble etablert i 1998 og er en solid maskinentreprenør som opplever vekst og positiv utvikling. Vi har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Vi har en moderne maskinpark og eget verksted. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over store deler av Østlandet.  Vi er 220 ansatte og omsetter årlig for over NOK 1 milliard kroner. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som er blant Norges største entreprenører. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vil du bli lærling i vår anleggsvirksomhet?

Vi har ledig læreplasser innenfor vei- og anleggsfag samt anleggsmaskinførerfaget og søker lærlinger som kan bidra til å styrke fremtidig vekst!

Hvordan ser læretiden ut hos Marthinsen & Duvholt?
Det er viktig for oss at du føler deg ivaretatt som lærling hos oss. Du vil derfor bli en del av et arbeidslag, og du vil få en fadder som følger deg opp gjennom læretiden din på 2 år. Denne oppfølgningen vil sikre deg en variert praksis, samt en god innføring i faget i henhold til læreplanen. I tillegg vil du bli fulgt opp av en intern fagansvarlig for lærlinger, og av Opplæringskontoret som vi er i kontinuerlig dialog med. Opplæringskontorets oppgave er å sørge for at du får opplæring i henhold til opplæringsloven hos oss.

Arbeidsoppgaver
Du vil få arbeidsoppgaver ut ifra fastsatt læreplan til ditt fag.

Kvalifikasjoner
For å kvalifisere som lærling hos oss må du ha fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2.

Egenskaper
Vi søker etter motiverte lærlinger med stor interesse for faget. Du bør være nysgjerrig og fremoverlent, med ønske om utvikling. Derfor er det også viktig at du tar initiativ og er ansvarsbevisst. Godt samarbeid på arbeid er svært viktig av mange grunner. Det er derfor en fordel om du er en god lagspiller. Sist, men ikke minst søker vi kandidater som har godt humør og som bidrar til å opprettholde det gode sosiale miljøet i firmaet.

Vi kan tilby
Vi kan tilby deg en fagopplæring av høy standard. Du vil få arbeide på spennende prosjekter gjennom læretiden med faglig dyktige og hyggelige medarbeidere. Dette vil kunne gi deg gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi kan også tilby deg en trygg arbeidsplass med gode arbeidsforhold.

Lønn fastsettes i henhold til tariffavtalene for de enkelte fag.

 

Arbeidssted vil hovedsakelig være i Oslo/Viken/Vestfold-Telemark området. Vi har kontorer både på Fornebu og i Sandefjord. Oppgi ønsket arbeidssted i din søknad.

Hjemmeside: www.mogd.no.

Søknadsfrist: 14.03.2021