Marthinsen & Duvholt AS

Marthinsen & Duvholt AS ble etablert i 1998 og er en solid maskinentreprenør som opplever vekst og positiv utvikling. Vi har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Vi har en moderne maskinpark og eget verksted. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over store deler av Østlandet.  Vi er 220 ansatte og omsetter årlig for over. NOK 1 milliard. kr. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som er blant Norges største entreprenører. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Sommerjobb

Vil du være med på spennende anleggsprosjekter i sommer? Vi søker studenter til sommerjobb.

Ny kompetanse er viktig for M&D. Vi håper derfor å bli kjent med dyktige studenter allerede nå som i fremtiden kan bli en del av laget vårt.

Vi ser etter
Vi er i år ute etter 2 studenter til sommerjobb i Marthinsen og Duvholt. Vi ser for oss at du studerer på høyskole eller universitet innen relevante fagområder. Vi ønsker at du har følgende egenskaper:

  • Du må være positiv og fremoverlent
  • Du må samarbeide godt med andre

Vi kan tilby
Gjennom sommeren vil du bli godt kjent med anleggsbransjen, og du vil få et godt innblikk i din fremtidige arbeidshverdag i bransjen. Du vil bli en del av spennende prosjekter hvor du vil få muligheten til å knytte teori opp mot praksis.

Arbeidsområde
Vårt nedslagsfelt strekker seg fra omtrentlig Telemark-Jessheim. Noe reising må derfor påberegnes.

Du finner mer informasjon om Marthinsen og Duvholt på våre hjemmesider www.mogd.no

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:

  • CV
  • Vitnemål og/eller karakterutskrift
  • Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt