Nassau Norge AS

Nassau-Norport AS er en av Norges ledende leverandører av industriporter. Vi har porter for de fleste behov: leddporter, foldeporter, rulleporter, brannrulleporter, skyveporter og hurtigporter samt grinder, bommer og lastehusprodukter m.m. Virksomheten er eid av Nassau Door som igjen er en del av Assa Abloy-konsernet. Selskapet, som ligger i Mjøndalen, har 22 medarbeidere.

Vi søker nå:

Controller til NASSAU Norge A/S

som trives med å være hands-on og ha mange baller i luften.

Stillingen:

Du rapporterer til virksomhetens salgsleder/daglig leder og har ansvar for styring, drift og utførelse av oppgavene i regnskaps- og økonomifunksjonen.

Du vil ivareta sentrale oppgaver som budsjettering og budsjettoppfølging, utarbeiding av regnskaper, analyser og statistikker, cost-controlling, likviditetsstyring samt kontakt med revisor, bank, offentlige myndigheter m.fl. En stor del av de daglige funksjonene med fakturering o.l. håndteres av konsernets Shared Service Center (SSC) i Litauen, og det vil naturligvis være en del samarbeid med NASSAU-konsernets hovedkontor i Danmark. I tillegg er du også ansvarlig for rapporteringen til moderselskapet Assa Abloy i Sverige (hvor det opereres med ganske stramme tidsfrister).

Dessuten forventes det at du kan medvirke til en effektivisering av forretningsrutiner og -prosesser på tvers av virksomheten, og at du i vesentlig grad kan bidra til optimering av bruken av vårt eksisterende ERP-system (Dynamics AX/Axapta).

Det er viktig å understreke at arbeidsoppgavene både omfatter det administrative og det praktiske, siden virksomheten har en størrelse som gjør at du selv er mye hands-on.

Som Controller blir du en viktig del av virksomheten og en sparringspartner for salgsleder/daglig leder på det økonomiske området.


Din profil:

Du er en faglig sterk økonom med solid kjennskap til de regnskapsmessige og økonomiske funksjonene i en salgsvirksomhet. Enten har du gått gradene i økonomiavdelingen, eller så har du bakgrunn som revisor og har deretter opparbeidet deg erfaring fra en økonomi-/regnskapsfunksjon.

Du har solid regnskapsutdanning, du er flink med tall og god i engelsk. Med din analytiske tilnærmingsmåte, struktur og planleggingsevne skaper du det optimale overblikk. Du har en positiv gjennomslagskraft basert på faglig tyngde, og som person er du en sterk kommunikator, utstyrt med evnen til å samarbeide på alle nivåer.

Du har god kjennskap til IT-redskaper, er superbruker av Dynamics AX/Axapta (eller lignende) og Excel. Du er proaktiv, endringsparat og resultatorientert. Og så er du nysgjerrig og har godt humør.


Vi tilbyr:

En utfordrende jobb i en spennende internasjonal virksomhet, med gode muligheter for selv å sette rammene for jobben. Du vil hele tiden møte utfordringer, både rent faglig og som en del av en profesjonell organisasjon med en ambisiøs strategi.

Skulle du ha spørsmål om det ovenstående, er du velkommen til å kontakte Partner i Consultor, Allan Jacobsen, tlf. +45 20 930063, som bistår i forbindelse med denne rekrutteringen.

 

Vennligst send CV til alj@consultor.dk merket med «Controller». Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, og din eventuelle interesse vil kun bli formidlet til vår klient med din godkjennelse.