Nordlaks Produkter AS

Nordlaks er et familieeid havbruksselskap med base på Stokmarknes i Vesterålen. Vi gjør det meste selv; hele veien fra settefisk til butikklare produkter. I dag sysselsetter vi om lag 640 ansatte i til sammen 12 kommuner i Nordland og sørlige Troms og Finnmark.

FINANSDIREKTØR/ CFO

Nordlaks søker CFO

Nordlaks skal være med når fremtiden skapes, og derfor jobber vi med å realisere noen av de største utviklingsprosjektene i havbruksnæringen.

Vi er et familieeid konsern med et brennende engasjement for en bærekraftig utvikling av havbruksnæringa og lokalsamfunnet vårt.

Vi søker nå etter en relasjonsorientert og strategisk CFO som vil ha ansvaret for å lede og utvikle økonomi-, finans- og HR-funksjonen i Nordlaks.

Vår nye CFO har høyere utdannelse innen økonomi/finans, samt ledererfaring fra større virksomheter. Vi ser etter en samlende leder, som er analytisk og forretningsorientert. Du har evne, vilje og lyst til å skape varige verdier sammen med våre dyktige medarbeidere i team Nordlaks. CFO rapporterer til konsernsjef, og inngår i konsernledelsen i Nordlaks.

Hos Nordlaks vil du få en sentral lederrolle i et av regionens og havbruksnæringens ledende selskaper.

Ta kontakt med konsernsjef Eirik Welde for mer informasjon om stillingen.