Nordlaks Sales

Nordlaks har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling av havbruksnæringa og lokalsamfunnet. Nordlaks sin visjon er «vi skaper fremtiden» og vi mener at laks er en del av løsningen på fremtidens utfordringer når det kommer til matproduksjon.

Nordlaks Sales søker trainee Digital markedsfører

Siden den spede begynnelsen i 1989 har Nordlaks vokst fra å være et lite oppdrettsselskap, til å bli et høyteknologisk havbruksselskap. Nordlaks dekker hele verdikjeden fra smoltproduksjon, oppdrett og slakting, samt videreforedling og salg/markedsføring. I tillegg leverer vi brønnbåttjenester og driver to visningssentre for havbruk. Nordlaks har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling av havbruksnæringa og lokalsamfunnet. Nordlaks sin visjon er «vi skaper fremtiden» og vi mener at laks er en del av løsningen på fremtidens utfordringer når det kommer til matproduksjon.

Salg og markedsavdelingen i Nordlaks er ansvarlig for salg av hele vår produktportefølje til kunder i over 40 land verden over, og for markedsføringen av Nordlaks som konsern. Markedsavdelingen har ansvar for Nordlaks sin interne og eksterne kommunikasjon og markedsføring. Det innebærer blant annet at vi har redaktøransvar for eksterne nettsider, Sharepoint (intranett) og våre sosiale medier kanaler. Markedsavdelingen har videre ansvar for innholdsproduksjon, annonsering, logo og profil, mediebank, og kontakt med media og presse. Vi samarbeider også med utvalgte kunder for å utvikle og kjøre markedsføringskampanjer for salg av laks. Markedsavdelingen skal fortelle «Nordlaks-historien» til alle våre målgrupper, og bidra til at Nordlaks blir mer synlig både lokalt og internasjonalt.

Om stillingen:

Nordlaks ønsker deg som brenner for digital markedsføring og ønsker å være med på å fortelle Nordlaks-historien. Vi ønsker en person som kan gjøre Nordlaks mer synlig digitalt, og som har god forståelse for hvilke markedsaktiviteter og kanaler som gir de beste resultatene i henhold til vår strategi. Som trainee digital markedsfører vil du ha ansvar for publisering og analyse av markedsaktiviteter på sosiale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.). Du vil jobbe strategisk med eksisterende innhold fra vår mediebank og bestilling av nytt innhold, og deretter publisere dette på de mest hensiktsmessige kanalene for å skape best mulig resultater. Ved å jobbe kreativt og strategisk med kommunikasjon og markedsføring skaper du kjennskap, engasjement og interesse for Nordlaks. Hos oss vil du få videreutvikle deg innen digital markedsføring, og bidra til at flere kjenner til både Nordlaks-historien og vår visjon: «Vi skaper fremtiden».

Ønsker du å skape fremtiden sammen med oss?

Hos oss får du jobbe med:

 • Publisering og analysering på våre sosiale medier kanaler (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) samt hjemmeside/Intranett
 • Måling og overvåking av effekten av markedsaktiviteter i sosiale- og digitale plattformer
 • Utvikle og publisere stillingsannonser på sosiale medier og hjemmeside i samarbeid med HR-avdelingen vår
 • Overvåking av trender og utvikling på sosiale plattformer
 • Omsette innsikt og analyse til valg og prioriteringer i hverdagen og sørge for at vi alltid er oppdatert på SoMe-feltet

Vi tror du er/har:   

 • Relevant høyere utdanning innenfor salg, markedsføring, PR, innholdsproduksjon, grafisk design, osv.
 • En som elsker å teste ut nye funksjoner og aktiviteter på sosiale medier slik som LinkedIn, Facebook, Instagram og andre SoMe kanaler. Du liker å jobbe strategisk ved å teste ut ulike kampanjetyper og sikre at Nordlaks får mest mulig igjen for annonseringer.
 • God kjennskap til ulike digitale kanaler og hvordan analysere resultatene av ulike markedsføringssaktiviteter. Du er kjent med annonse og analyse-verktøyene til Facebook, Google, LinkedIn, etc.
 • Behersker godt norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
 • Interesse for sjømatnæringen

Hos oss får du:  

 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver
 • En spennende stilling som du kan være med på å forme selv
 • Trygg arbeidsplass i et innovativt og fremtidsrettet konsern
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Deltakelse i det ettårige Look North traineeprogrammet med faglige og sosiale samlinger

Stillingen rapporterer til marked- og kommunikasjonssjef.