Nordlaks Sales

Nordlaks har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling av havbruksnæringa og lokalsamfunnet. Nordlaks sin visjon er «vi skaper fremtiden» og vi mener at laks er en del av løsningen på fremtidens utfordringer når det kommer til matproduksjon.

Nordlaks Sales søker trainee Content creator

Siden den spede begynnelsen i 1989 har Nordlaks vokst fra å være et lite oppdrettsselskap, til å bli et høyteknologisk havbruksselskap. Nordlaks dekker hele verdikjeden fra smoltproduksjon, oppdrett og slakting, samt videreforedling og salg/markedsføring. I tillegg leverer vi brønnbåttjenester og driver to visningssentre for havbruk. Nordlaks har et brennende engasjement for bærekraftig utvikling av havbruksnæringa og lokalsamfunnet. Nordlaks sin visjon er «vi skaper fremtiden» og vi mener at laks er en del av løsningen på fremtidens utfordringer når det kommer til matproduksjon.

Salg og markedsavdelingen i Nordlaks er ansvarlig for salg av hele vår produktportefølje til kunder i over 40 land verden over, og for markedsføringen av Nordlaks som konsern. Markedsavdelingen har ansvar for Nordlaks sin interne og eksterne kommunikasjon og markedsføring. Det innebærer blant annet at vi har redaktøransvar for eksterne nettsider, Sharepoint (intranett) og våre sosiale medier kanaler. Markedsavdelingen har videre ansvar for innholdsproduksjon, annonsering, logo og profil, mediebank, og kontakt med media og presse. Vi samarbeider også med utvalgte kunder for å utvikle og kjøre markedsføringskampanjer for salg av laks. Markedsavdelingen skal fortelle «Nordlaks-historien» til alle våre målgrupper, og bidra til at Nordlaks blir mer synlig både lokalt og internasjonalt.

Om stillingen:
Nordlaks ønsker deg som brenner for å lage engasjerende innhold (tekst, foto, video) og som kan bidra til å fortelle Nordlaks-historien til alle våre målgrupper. Vi ønsker en kreativ person som kan produsere innhold som gjør Nordlaks mer synlig digitalt, og bidrar til at vår kommunikasjon på digitale flater skaper kjennskap, engasjement og interesse. Som trainee content creator vil du bistå markedsavdelingen med planlegging og produksjon av innhold som vil brukes på sosiale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn), samt intranett og hjemmeside. Hos oss vil du både få bestillinger av innhold, men også få mulighet til å utvikle egne ideer. Hos oss vil du få videreutvikle deg innenfor fagfeltet innholdsproduksjon, og bidra til at flere kjenner til både Nordlaks-historien og vår visjon: «Vi skaper fremtiden».
Vil du skape fremtiden sammen med oss?

Hos oss får du jobbe med:

 • Produksjon av inspirerende og engasjerende innhold tilpasset ulike kanaler. Du vil skreddersy innholdet til våre interne og eksterne målgrupper mtp. format, tone of voice, teknisk løsning, m.m. for å skape best mulig resultater.
 • Bistå markedsavdelingen i utvikling av kommunikasjonskonsepter, reklame- og markedsføringskampanjer i samsvar med vår strategi. Målet vårt er å bli en ledende aktør i sjømatnæringen når det kommer til markedsføring og kommunikasjon.
 • Overvåking av trender og utvikling på sosiale plattformer for å sikre at vårt innhold skaper engasjement, interesse og kjennskap til Nordlaks

Vi tror du er/har:

 • Relevant utdanning innenfor markedsføring, grafisk design og innholdsproduksjon, PR og journalistikk, etc.
 • Stor interesse for bilde- og videoproduksjon. Du er kreativ og elsker å teste ut nye måter å skape engasjerende innhold på ulike kanaler.
 • Førerkort bil
 • Behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Kjennskap til ulike grafiske verktøy, slik som Photoshop/XD, Illustrator, InDesign, etc.
  Interesse for sjømatnæringen

Hos oss får du:

 • Mulighet til å reise i inn og utland
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver
 • En spennende stilling som du kan være med på å forme selv
 • Trygg arbeidsplass i et innovativt og fremtidsrettet konsern
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Deltakelse i det ettårige Look North traineeprogrammet med faglige og sosiale samlinger

Stillingen rapporterer til marked- og kommunikasjonssjef.