Olivia Assistanse AS

Er du glad i fysisk aktivitet? Jente 13 år søker personlige assistenter til deltidsstillinger i Grünerløkka bydel

Assistentene vil arbeide etter en arbeidsplan der arbeidet foregår dels på formiddag, ettermiddag og kveld. Assistansen omfatter blant annet kjøring fram og tilbake til skolen, assistanse til aktiviteter utenfor hjemmet på ettermiddag/ kveld og en helg i måneden. Arbeidstiden vil deles på flere assistenter.

Du som søker må som person være vennlig, interessert i mennesker og møte alle med en grunnleggende respekt. Du er kreativ og glad i fysisk aktivitet og tar gjerne initiativ til det. Du er forutsigbar i din oppførsel, og er ikke dømmende. Du er trygg på deg selv og kommer lett i kontakt med ungdommer. Du møter presis og holder avtaler. I denne stillingen er det viktig å være åpen for forslag og lydhør og tålmodig ovenfor den som skal ha assistansen.

Du har førerkort og røyker ikke. Personlig egnethet vektlegges. Gyldig politiattest må foreligge før første arbeidsdag.

Søknadsfrist: Så snart som mulig. Søknader vurderes og aktuelle kandidater kontaktes fortløpende. Oppgi når på døgnet/ i uken du er tilgjengelig for arbeide i din søknad.

Hos Olivia Assistanse får du lønn etter individuell avtale. Det tilbys et spennende og variert arbeid i et hyggelig arbeidsmiljø. Her blir du del av et av Nordens største private leverandører innen assistanse. Du får god pensjon i KLP uten trekk i lønn.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.