Olivia Assistanse AS

Olivia Assistanse AS er en leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med ulike funksjonsnedsettelser. Vi baserer våre tjenester på 25 års erfaring med BPA. Vårt utgangspunkt er menneskers rett til styring i eget liv, likeverd og inkludering og muligheten til et enklere og mer fleksibelt liv med BPA. Olivia Assistanse er en del av Team Olivia, en av Nordens største aktører innen assistanse. 

Kunne du holdt ølen min?

Jeg er en kul fyr i 20-åra som bor i Kvam kommune. Jeg har en fysisk funksjonsnedsettelse, som gjør at jeg behøver både personlige assistenter som kan assistere meg med alt livet har å by på. Jeg er selv arbeidsleder for mine assistenter, og Olivia Assistanse er arbeidsgiver. Jeg søker nå assistenter til både større og mindre deltidsstillinger, samt stillinger som tilkallingsassistent (ringevikar). 

For å passe til denne stillingen må du ha førerkort, og du må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Fleksibilitet, pålitelighet og humor er viktige egenskaper.

Om din søknad:

  • Oppgi når du er tilgjengelig for arbeid. Dag, kveld, natt? Hverdag og helg?
  • Oppgi hvor mye du ønsker å arbeide, altså omtrent hvor stor stilling du foretrekker.
  • Når kan du eventuelt tiltre?

Oppfordrer deg til å søke så snart som mulig. Søknader behandles fortløpende.

Hva tilbyr Olivia Assistanse assistenter? Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser. Pensjon i KLP uten trekk i lønn. Medlemskapet i KLP gir gunstige betingelser på forsikring, lån og sparing. Lønnet assistentkurs med innføring i historien og intensjonen med BPA, assistentens rolle, systemer og aktuelt lovverk. Gode systemer som gir enkel tilgang til arbeidsplan samt lar assistentene levere sin timeliste fra mobil, nettbrett eller pc. 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.