Otretek AS

Otretek er en produksjonsbedrift som konstruerer og produserer det meste innen akustiske løsninger, spesialinnredninger, møbler og kjøkken. Der arkitekter har brukt sin kreativitet i bygg og skapt unike design og uttrykk, konstruerer Otretek løsninger etter beskrivelser og tegninger.

Otretek er en løsningsorientert og rådgivende partner for arkitekter, entreprenører og konsulenter slik at målene oppnås. Otretek leverer til alle typer bygg og det største markedet er mot offentlige prosjekter.

Otretek er etablert i Oppdal i et nyoppført kontorbygg med tilhørende produksjonslokaler på 3000m2. Omsetningen for 2020 var på ca. 33 millioner kroner. Se mer på www.otretek.no

Formann - Akustikk og innredning

For deg som har lyst på nye utfordringer og en spennende hverdag med gode utviklingsmuligheter

Otretek opplever stor interesse og en økende oppdragsmengde. Vi har mange interessante prosjekter i vår portefølje, og nye prosjekter på vei inn. I den forbindelse er vi på jakt etter du som vil få mulighet til å bli en del av vårt utviklende team. Vårt primære arbeidsområde er i Trøndelag fylke, men har også oppdrag andre steder i Norge. Vi søker derfor etter deg som vil jobbe på byggeplasser i Trøndelagsområdet. Vi trenger flere dyktige folk og ansvarsnivå kan avtales fra eget ønske og tidligere erfaringer.

Arbeidsoppgaver 

Som Formann vil du ha ansvar for å planlegge og gjennomføre den daglige driften på byggeplassen. Du utfører drifts- og kvalitetskontroller av egne håndverkere og sørger for nødvendig bemanning, materiell og utstyr på plass til enhver tid. Du deltar på driftsmøter og vernerunder og utfører monteringsarbeid sammen med resten av teamet.

Kvalifikasjoner

Formann:

 • Relevant utdannelse, teknisk fagskole, mesterbrev, fagbrev
 • Manglende utdannelse kan kompenseres med relevant erfaring fra byggeprosjekter
 • Proaktiv ledelse, planlegging og logistikk
 • HMS- og kvalitetsorientert
 • Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag
 • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper: 

Stillingen passer for deg som tar ansvar og er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet, du er nøyaktig og opptatt av detaljer og god finish. Du kommuniserer godt og setter kunden i fokus. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter, og du liker å gjennomføre prosjekter fra start til mål. Du har også ett høyt ønske om å utvikle deg.

Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver. Som bakgrunn har du har erfaring med trevirke og monteringsarbeid, fagbrev innen snekkerfag eller byggfag er en fordel, men ikke et krav. 

Dette kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige vilkår
 • langvarig eller kortvarige oppdrag med varierte arbeidsoppgaver
 • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
 • Muligheten til å påvirke et selskap i vekst
 • Muligheten til å prioritere egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Peter Dew på telefon 940 91 829. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes elektronisk via «Send søknad» knapp nederst på siden innen søknadsfristen. Merk søknad med ønsket stilling.