Ingeniør Ivar Pettersen AS

Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør i Oslo, Viken og Vestfold/Telemark. Vi har våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss og Sandefjord og er totalt ca. 220 ansatte.

Gjennom strategiske satsninger har vi i dag solid fagkunnskap innen en rekke nisjer innenfor elektrofaget. I avdelingene for elektroinstallasjon, elektrikerservice, automasjon, tele-data-sikkerhet og agenturvirksomhet, leveres tjenester og systemer både til eiendom, industri, bygg- og anlegg, kommunale- og offentlige virksomheter samt privatboliger. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder totalleveranser innenfor de fleste elektroområder.

Avdelingsleder

Vår erfarne avdelingsleder har valgt å gå over i en annen stilling i selskapet og vi er derfor på jakt etter en som kan overta hans rolle. Ved hjelp av dyktige ansatte og et godt arbeidsmiljø, har avdelingen i Moss, levert gode resultater gjennom mange år.  For å lede og videreutvikle avdelingen søker vi nå en ambisiøs og samlende avdelingsleder.

Du vil som avdelingsleder ha ansvaret for å lede avdelingens virksomhet med leveranser til bygg, næring, industri og privat. Du vil jobbe aktivt med oppfølging og utvikling av de ansatte, og sørge for at de til enhver tid innehar den kompetanse som kreves. Du vil også bidra aktivt til selskapets strategier og utvikling. Stillingen rapporterer til leder for TEGG Norge.

Arbeidsoppgaver

  • Lede salget av elektrotjenester og identifisere oppdragsmuligheter
  • Lede service-/prosjektledere og deres gjennomføring av oppdragene
  • Lede og være ansvarlig for egne service- og prosjektleveranser
  • Ansvarlig for budsjettutarbeidelse og den totale økonomien i avdelingen
  • Følge opp og rapportere fremdrift og avvik både internt og ekstern
  • Personalansvar med tilhørende oppgaver

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har ledererfaring fra elektrobransjen og som kjenner regionen og markedet som avdelingen i Moss operer i. Du har selv bakgrunn som elektriker, men har valgt å gå videre enten på teknisk fagskole eller på en ingeniørutdannelse. Er du autorisert installatør, så er det fint, men det er ikke et krav. Du er en inkluderende person og har evnen til å bygge team og få folk med deg. Du er utadvendt, har gode kommunikasjonsevner og er god til å bygge relasjoner. Du kan vise til gode resultater og har generelt en god forretningsforståelse.  Du trives med travle dager og høyt tempo, og kjennetegnes som en med høy arbeidskapasitet. Din arbeidsform beskrives som strukturert og effektiv. Det er ønskelig at du har erfaring med CRM- og  økonomisystemer, samt at du har god IT-kompetanse. 

 

Vi tilbyr

  • En spennende og operativ lederrolle
  • Stor påvirkningsmulighet i et solid selskap med sterke vekstambisjoner
  • Et arbeidsmiljø med gode kollegaer og takhøyde hvor initiativ verdsette
  • Konkurransedyktige betingelser


Spørsmål til stillingen rettes til senior konsulent Nina Katinka Fredriksen på tlf: 467 64 134 eller senior konsulent Øystein Gjuvsland på tlf: 991 10 955.


Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt