Podium AS

Podium er et jobb- og karrieresenter, og inngår som et selskap i Jobzone konsernet. Vårt mål er å bidra til at mennesker kommer inn i arbeidslivet eller tilbake i jobb. Siden 2002 har vi spesialisert oss på offentlig sektor. I dag er vi en av de ledende leverandørene av arbeidsmarkedskurs innen karriere, studie, fagopplæring, migrasjon og ungdom.

Podiums hovedkontor er sentralt plassert i Nydalen i Oslo. Fordelt på fem regioner; Oslo/Akershus, Buskerud, Telemark og Østfold, har vi 20 kurssteder og 200 tilknyttede veiledere.

Podium jobb- og karrieresenter er en IA-virksomhet og jobber sammen for et godt og inkluderende arbeidsmiljø og arbeidsplassene skal preges av mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss.

Vi ser etter deg med formell kompetanse, relevant arbeidserfaring, samt personlige egenskaper som gjenspeiler våre verdier: Ambisiøs – Inkluderende – Profesjonell

 

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Har du evne til å vekke, motivere og løfte mennesker i deres endringsprosess?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, enten som veileder eller som norsklærer, som har evnen til å løfte og motivere andre i utfordrende situasjoner og vil gjerne komme i kontakt med potensielle kandidater som ønsker en karriere hos oss.

  • Som veileder må du ha 3 årige høyskole, gjerne innen pedagogikk og gode kjennskaper om arbeidsmarkedet.
  • Som norsklærer er vi interessert i deg som er utdannet pedagog som gjerne har tilleggsutdannelse i Norsk som andrespråk.

Hørtes dette interessant ut?

Registrer din CV via linken under og spesifiser dine styrker og kompetanse, hva du kan bidra med samt hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!