Purehelp.no AS

Vi har vært på nett som business søkemotor helt siden 2001. Med over 350.000 brukere i gratis tjenesten så er det mange som kjenner til våre spennende informasjonsprodukter, markedsanalyser og spesialfunksjoner. Vi er og har over lang tid vært den foretrukne partneren til de som jobber innen ledelse, økonomi, innkjøp, salg og markedsføring.

Salgskonsulent

Har du salgserfaring fra før eller ønsker du å starte en salgskarriere? Er du utadvendt, strukturert og tillitsskapende med høy integritet? Ser du muligheter der andre gir opp? Les videre!

Er du et selvgående vesen med lidenskap for kontinuerlig forbedring? Trigges du av å skape verdier for kunden? Innehar du evnen til å kommunisere med ulike typer mennesker? Vi er på jakt etter de flinkeste menneskene, med glimt i øyet. 

Hos oss blir du godt kjent med norsk næringsliv gjennom en spennende og selvstendig salgsstilling. Vi har konkurransedyktige betingelser med fastlønn + provisjon, et godt arbeidsmiljø med tett oppfølging i fine kontorer med svært sentral beliggenhet. Vi forventer at du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. 

Opplev hvordan en suksesshistorie skapes!

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.