Purehelp.no AS

Vi har vært på nett siden 2001 og er i dag blant Norges største og beste business søkemotorer. Med over 350.000 unike brukere i måneden er det mange som kjenner til våre spennende informasjonsprodukter, markedsanalyser og spesialfunksjoner. Vi er, og har over lang tid vært, den foretrukne partneren til de som jobber innen ledelse, økonomi, innkjøp, salg og markedsføring.

Vi søker møtebookere. Bli en ekspert på norsk næringsliv!

Ønsker du å bli en ekspert på salg mot bedriftsmarkedet? Da har vi stillingen for deg!

Vi utvider pre-sales avdelingen vår etter sommeren. Som en del av denne avdelingen vil din oppgave være å kontakte bedrifter, bygge relasjoner og booke møter for våre seniorkonsulenter. Vi ser etter deg som er strukturert, pliktoppfyllende og har gode planleggingsevner. Ettersom du vil være den første kontakten mellom selskapet og potensielle kunder ønsker vi at du har gode kommunikasjonsegenskaper, stort pågangsmot og godt humør.

Vi i Purehelp.no tror på mangfold og at alle kan bidra med sin egen unike karakter. Vi tror på en arbeidsplass med sterke relasjoner og tillit. Hos oss er det høy trivsel, men også hard konkurranse.

Vi forstår at stabilitet er viktig og tilbyr derfor fastlønn i tillegg til svært gode provisjonsbetingelser.

Er du klar for å bli med på reisen vår?
Dette er en unik sjanse til å jobbe med kjente merkenavn, og bygge verdifull salgserfaring i et enestående arbeidsmiljø! Vi gjennomfører intervjuer og vurdering av kandidater fortløpende. Oppstart vil forekomme i august.