Purehelp.no AS

Vi har vært på nett siden 2001 og er i dag blant Norges største og beste business søkemotorer. Med over 350.000 unike brukere i måneden er det mange som kjenner til våre spennende informasjonsprodukter, markedsanalyser og spesialfunksjoner. Vi er, og har over lang tid vært, den foretrukne partneren til de som jobber innen ledelse, økonomi, innkjøp, salg og markedsføring.

Selger

Vi utvider salgsavdelingen!

Vi søker deg som er strukturert, utholdende og ambisiøs. Du som har gode kommunikasjonsegenskaper, viljen til å presentere og evnen til å ta initiativ. Du som tenker raskt, er driftig og har godt humør. Du som trives med telefon og PC som arbeidsverktøy. Kjenner du deg igjen? Les videre!

Vi tror på en arbeidsplass med sterke relasjoner og tillit. Vi tror på mangfold og at alle kan bidra med sin egen unike karakter. Hos oss er det høy trivsel, men også hard konkurranse. Vi forstår at stabilitet er viktig og tilbyr derfor fastlønn i tillegg til svært gode provisjonsbetingelser.

Dette er en unik sjanse til å jobbe med kjente merkenavn, og bygge verdifull salgserfaring i et enestående arbeidsmiljø! Vi gjennomfører intervjuer og vurdering av kandidater fortløpende. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!