Ragn-Sells AS

Ragn-Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet. Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar. Se www.ragnsells.no for mer informasjon.

Selvstendig bileier til transportoppdrag

Ragn-Sells avdeling Skårer etter selvstendige bileiere som kan overta en liftbiler og kontrakt med kjøring etter tidligere bileier.

Kjøringen gjelder levering og tømming av containere med næringsavfall hos våre kunder i stor-Oslo. Kundesegmentet er stort og arbeidsdagen dermed variert. Vi søker deg som har pågangsmot, er arbeidsvillig og er strukturert og løsningsorientert. Sjåføryrket er også et serviceyrke, vi ønsker derfor deg som kan være vårt ansikt utad samtidig som du er effektiv og har stor gjennomføringsevne. Du må ha eget løyve og førerkort klasse C og godkjent YSK. Kjøringen foregår i stor-Oslo med base på vår avdeling på Lørenskog.

  • Bilene det gjelder er en liten 2-akslet liftbil og en stor 3-akslet dobbellift, begge merke Mercedes.
  • Sjåfør på bilen må ha førerkort klasse C og godkjent YSK-kurs.
  • Bileier faktureres på bakgrunn av stykkpris, og gjennomgang av rutiner rundt dette vil bli gjort ved oppstart.
  • Bileier må disponere egen parkeringsplass.
  • Ragn-Sells dekker arbeidstøy og bompenger.