Ragn-Sells AS

Ragn-Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet. Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar. Se www.ragnsells.no for mer informasjon.

Miljøbevisst produksjonsmedarbeider, Hitra

Vi søker en allsidig person til fast stilling som produksjonsmedarbeider ved vårt anlegg på Hitra. Du må ha kompetansebevis og erfaring som maskinfører. Vi ser etter deg som har gode ​samarbeidsevner og holdninger, god fysikk og kommuniserer godt på et skandinavisk språk.

Erfaring med liknende prosessindustri er ønskelig.

Arbeidet innebærer

  • Håndtere maskin, truck, kvern og presse etter instruks
  • Sortering av avfall, metall og andre restprodukter
  • Sikre forsvarlig drift og vedlikehold av utstyr
  • Bidra til en ryddig arbeidsplass
  • Annet forefallende arbeid ved avdelingen

 
Krav til maskinførerbevis, M2 og M4. Ønskelig med truckførerbevis T1-T4.

Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men opplæring vil bli gitt.

Lønn etter avtale.


Vi ønsker at du er ansvarsbevisst, strukturert, pålitelig, positiv og løsningsorientert. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 
Spørsmål om stillingen rettes til

Lars Ivar Nygård, tlf 47025695

Søknad sendes

Lars.nygard@ragnsells.com