Region Hovedstaten

Herlev Hospital er et​ akuthospital i Region Hovedstaden. I samarbejde med praktiserende læger, speciallæger og kommunerne i nærområdet har hospitalet ansvaret for at sikre gode og sammenhængende patientforløb.​

Jordmødre til fødeavdelingen på Herlev Hospital

Ser du etter en dynamisk arbeidsplass med et sterkt kollegialt fellesskap, hvor vi gjør det beste for familiene hver dag før, under og etter fødselen?

Vi ønsker å fokusere på det helhetlige pasientforløpet. Derfor skal vi fremover jobbe med pasientflyt og forløp som har en faglig rød tråd – vi kaller dette medisinsk pakkeforløp. Samtidig er samhold og fokus på faglig og tverrfaglig utvikling en av nøklene til vår suksess.

Om stillingen

Du blir en del av en avdeling hvor jordmødre, fødselsleger, helsefagarbeidere og serviceassistenter i fellesskap skaper gode, omsorgsfulle og trygge forløp fødende og deres familier. Profesjonalitet og tverrfaglighet står i høysetet, og diskusjon er naturlig integrert i arbeidsflyten vår.

Vi jobber med hele jordmorfaget fra det normale spontane forløpet til potensielt kompliserte fødselsforløp. Vi møter mange forskjellige familier med mange ulike ønsker for deres fødsel. Derfor kan du også se frem til en variert hverdag mellom barsel og fødsel. Vi har blant annet oppgaver innenfor:

  • Akuttmottak for gravide.
  • Regional ordning for hjemmefødsel.
  • Jordmorkonsultasjon for både gravide og gravide med spesielle obstetriske problemer.

I 2022 flytter vi dessuten inn i det flotte, nybygde og moderne Kvinde-Barn-Senteret, hvor alle fødestuer er innredet som sansefødestuer. Når føde- og barselavdelingen, fødeavdelingen, fødeklinikken og barsel- og svangerskapsavdelingen flytter inn i det nye bygget, gir det nye og spennende muligheter for vår måte å jobbe på, og vi er i full gang med å planlegge og drive opplæring innen nye arbeidsmetoder.

Vi tilbyr

Enten du er en nyutdannet eller en erfaren jordmor, får du tilrettelagt ditt helt eget introduksjonsprogram slik at du blir godt utstyrt til å fylle din nye stilling. Programmet tilrettelegges etter dine kvalifikasjoner og kompetanse. JOIN, som introduksjonsprogrammet vårt heter, hjelper deg å komme i gang og bli en uunnværlig del av vårt faglige og sosiale miljø.

I tillegg til et godt introduksjonsprogram tilbyr vi:

  • Kompetanseprogram – vi tror at jordmødre lærer hele livet.
  • En avdeling hvor godt arbeidsmiljø er i fokus. Her møter vi hverandre med respekt og hensyn, og hjelper og støtter hverandre på vakt.
  • To avdelingsjordmødre per vakt – én koordinerende og én veiledende.
  • Svangerskapstillegg og rekrutteringstillegg.

Dine kvalifikasjoner

  • Du er engasjert og løsningsorientert. Vi jobber med jordmorfagets muligheter og derfor er engasjementet ditt og dine forslag til løsninger viktige.
  • Du prioriterer og trives i et tverrfaglig samarbeid.
  • Du trives i en avdeling som rommer hele jordmorfaget fra det normale spontane forløpet til den potensielt kompliserte prosessen.

Ansettelsesvilkår

Stillingen er i utgangspunktet på 37 timer per uke med arbeid hver 2. eller 3. helg.

Tiltredelse etter avtale.

Lønn og ansettelsesvilkår etter gjeldende avtale.

Det kreves dansk autorisasjon for å arbeide som jordmor i Danmark (les mer her).

Det avholdes jobbintervjuer fortløpende.

Kontakt
Vil du å høre mer om stillingen eller om å bo og jobbe i Danmark, er du velkommen til å ta kontakt med

 

Les mer om avdelingen vår her

Følg oss på Instagram her

Les mer om å jobbe i hovedstadsregionen for utenlandsk personale her

Les mer om København på Visit Copenhagen og København Kommune