Restaurant 1877

MAT MED KJÆRLIGHET OG KUNNSKAP

Et måltid på Restaurant 1877 er tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig her i Bergen. En utfordring synes mange – på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold.

Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.

Velkommen HJEM til oss!

Er du vår nye Kjøkkensjef?

 

Brenner du for lokalmat fra Vestlandet? Har du et øye for detaljer og liker utfordringer?
Nå er vi på jakt etter en utfordrer og en som brenner for gode råvarer fra nærområdet. Vi trenger deg med høy fagkunnskap og solid erfaring.
 
Et måltid på restaurant 1877 er noen timer i livet, vi håper gjestene våre skal huske lenge. Vi stiller derfor høye krav til oss selv og opplevelsen vi gir til gjestene våre. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. I tillegg til å bruke gode, ferske råvarer, tilbereder vi måltidet med kjærlighet og kunnskap for å skape de mest smakfulle retter. 
 
Det å oppleve alle årstider på en og samme dag er ikke uvanlig her i Bergen. Noen synes kanskje det er en utfordring, men på vårt kjøkken bringer det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold. 
 
På restaurant 1877 er vi opptatt av å være en god og trygg arbeidsplass, hvor de ansatte kan utvikle seg og være en del av et godt og sammensveiset team på tvers av avdelingene. 
Vi ser etter en leder for våre dyktige kokker og som samtidig vil være en god samarbeidspartner for eiere og administrasjonen.
Du vil få stor frihet til å påvirke vår meny og konseptet videre.

 

Vi ser etter deg som:

  • Har en positiv holdning og gode samarbeidsevner 
  • Er punktlig og nøyaktig i ditt arbeid
  • Har en genuin interesse for faget og følger med på nye trender
  • Har gode lederegenskaper 

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert arbeidshverdag
  • Gode lønnsbetingelser
  • Muligheter for å være med å utvikle konseptet videre
  • Gode kolleger som har stor lidenskap for mat og drikke

Spørsmål om stillingen kan stilles til Daglig leder Lene Barikmo Stuhr på telefon 934 34 247 eller e-post lene@cornelius-restaurant.no

Vi ser frem til å få ønske deg velkommen som en del av gjengen på 1877!
 

Velkommen HJEM til oss!