MAT MED KJÆRLIGHET OG KUNNSKAP
Et måltid på Restaurant 1877 er tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig her i Bergen. En utfordring synes mange – på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold.
Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.
Velkommen HJEM til oss!
Er du vår nye Kjøkkensjef?
Vi ser etter deg som:
- Har en positiv holdning og gode samarbeidsevner
- Er punktlig og nøyaktig i ditt arbeid
- Har en genuin interesse for faget og følger med på nye trender
- Har gode lederegenskaper
Vi tilbyr:
- En spennende og variert arbeidshverdag
- Gode lønnsbetingelser
- Muligheter for å være med å utvikle konseptet videre
- Gode kolleger som har stor lidenskap for mat og drikke
Spørsmål om stillingen kan stilles til Daglig leder Lene Barikmo Stuhr på telefon 934 34 247 eller e-post lene@cornelius-restaurant.no
Velkommen HJEM til oss!