Sauherad kommune

Bø og Sauherad kommuner vil fra 01.01.2020 bli Midt-Telemark kommune. Kommunen vil få rundt 11000 innbyggere. Midt-Telemark kommune har eit godt utbygd skole- og barnehagetilbud.
Kommunen kan tilby et rikt kulturliv og har et godt utbygd tilbud innen idrett og fritid. Midt-Telemark kommune er et naturskjønt område med landets beste klima som gir gode muligheter for friluft sommer og vinter.

Helsefagarbeider - Bo- og miljøtjenesten

Kort om stillingen

Helsefagarbeider, 2 stillinger i turnus, våken natt, hver 3 helg. 12,5 t vakt
Ledig fra 01.01.20.

Ansvars og arbeidsområde

Bo og Miljøtjenesten yter miljøtjenester til mennesker med utviklingshemming, samt andre med bistandsbehov. Vi holder til i nye flotte lokaler på Gvarv. Spennende og engasjert arbeidsmiljø.

Utdanning/Kvalifikasjonskrav

Helsefagarbeider
Førerkort kl B.

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som er rolig og trygg, faglig engasjert, arbeider selvstendig, evne og vilje til samarbeid,
Egnethet vil bli vektlagt.

Lønnsvilkår

Tilsetting vil skje i samsvar med aktuelle lover, reglement og avtaler, og medlemskap i f.t. KLP (Kommunal Landspensjonskasse). KLP har bl.a. gode betingelser på pensjon, forsikringer og banktjenester.

Spesielle krav

Politiattest jfr. Helse- og omsorgstjenesteloven §5-4

Annet

Søkeren må ha førerkort kl B.
Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. De som blir innkalt til intervju må ta med seg kopi av attesterte vitnemål og attester.

Søknad sendes

Søkerne må benytte seg av elektronisk søknad, via valget "Søk på stilling".

Vi anbefaler at du skriver søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du kopiere teksten inn i søknaden. Når du begynner å registrere søknaden må du gjennomfør de 5 hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet, det er ikke mulig og mellomlagre søknaden.
Vi anbefaler at du huker av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, da vil du også få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.