Schur

Schur er et internationalt team af selskaber, der udbyder emballage, pakkesystemer, forbrugerprodukter og knowhow.  Koncernen blev grundlagt af Johan Wilhelm Schur i 1846, har i dag kunder over hele verden, og beskæftiger omkring 850 medarbejdere på fabrikker i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA og Australien. Læs mere om Schur her

Schur Pack Denmark a/s har udviklet en betydelig kompetence indenfor udvikling, produktion og afsætning af salgsfremmende og varebeskyttende emballager. Læs mere her

Area Sales Manager, Norge

Har du forretningsteft og god kommersiell forståelse? Kan du arbeide på tvers av forretningsenheter og produktområder? Da er du kanskje den vi er på jakt etter.

Schur er en av de største emballasjeprodusentene i verden og leverer kundetilpassede emballasjeløsninger og pakkemaskiner til noen av de største merkene i verden innen en rekke forskjellige industrier. Schur er i høy grad drevet av teknologisk innovasjon og har spesialisert seg innen kartongemballasje, fleksible emballasjeløsninger og automatisert produksjonsutstyr.

Vi er på jakt etter en Area Sales Manager med god kjennskap til emballasjebransjen i Norge, som kan vedlikeholde og videreutvikle det norske markedet vårt i tett samarbeid med kolleger på tvers av Schurs selskaper.

Om jobben 
Som Area Sales Manager for Schur i Norge vil hovedoppgaven din være å holde den eksisterende kundeporteføljen ved like og dels utvide markedet med nye kunder. Du skal sørge for tett og proaktiv oppfølging av kundene, og arbeidsoppgavene dine vil fordele seg over flere av forretningsområdene til Schur. Dette betyr at du kommer til å stå for alt salg i det norske markedet både innenfor kartonger, flexibles og pakkemaskiner.

Jobben byr på en del reisedager med base hjemmefra, og du får et stort, selvstendig ansvar for å utvikle markedet til mange av Schurs produkter.

Din profil
Vi forventer at du har en solid kommersiell bakgrunn og god sans for salg. Med dette i tankene vil vi gjerne at du:

  • Kjenner til emballasjebransjen og hvordan emballasje produseres
  • Har teknisk innsikt og teft, og gjerne at du kjenner til pakkemaskiner og teknisk prosjektsalg
  • Er resultatorientert og har god evne til å sette deg inn i kundenes behov
  • Kan finne de mest effektive og optimale systemene, løsningene og produktene til kundene
  • Kan bygge opp relasjoner og skape tillit og engasjement
  • Kan sjonglere flere produktområder og skape synergi mellom disse
  • Er mobil og reisevant
  • Behersker norsk og engelsk på et høyt nivå. Tysk er også en fordel.

Det viktigste for oss er at du motiveres av selvstendig arbeid og kan drive frem prosjektene og salget på egen hånd. Det er også avgjørende at du er god til å sette deg inn i nye områder og produkter på kort tid.
 
Vi tilbyr    
En spennende og utfordrende stilling i en familieeid bedrift med en sterk merkevare, der du får en viktig rolle i fremtidige aktiviteter i det norske markedet. Vi er en organisasjon med en uformell tone og en høy grad av fleksibilitet og ansvarsfølelse der du får en stor kontaktflate innad i organisasjonen som lar deg bidra i de forskjellige kundeprosjektene.

Er du interessert?
Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontaktet Sales Manager Gert Stensgaard på gst@schur.com eller tlf.: +45 234 50 239

Vi holder intervjuer løpende, så vi oppfordrer deg til å sende søknaden så snart som mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg.