Bygger'n

E.A. Smith AS (EAS) er en landsdekkende distributør av byggevarer, trelast, verktøy, stål, metaller og armering. Firmaet, som har en historie som går helt tilbake til 1869, har i dag ca. 500 ansatte og en årlig omsetning på ca.2,7 mrd. Hovedkontor ligger i Trondheim, med 60 avdelinger over stort sett hele landet. Foruten Bygger’n kjeden eier og driver E.A. Smith de landsdekkende virksomhetene SMITH STÅL og HIBA HUS.

 

Daglig leder Bygger'n Karmøy

Er du god på service og relasjoner, samt løsningsorientert, entusiastisk og finner lett tonen med ulike typer mennesker? Ønsker du en utfordrende stilling innen ledelse, salg - og markedsarbeid?

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver som vil bestå av markeds-arbeide og salg, samt operativ daglig drift av avdelingen med personalledelse, budsjett, salgs- og resultatansvar. Vi legger vekt på evnen til å ivareta, utvikle og fornye kundeporteføljen.

Stillingen krever en salgsorientert, tydelig og faglig sterk leder med solid forretningsmessig erfaring som har en motiverende og inkluderende lederstil. Erfaring fra byggebransjen, gjerne komplimentert med salgserfaring er viktig. Utdannelse fra universitet eller høgskole er ønskelig, men lang erfaring i ledelse av byggevare eller annen faghandel kan kompensere for formell utdannelse.

Som daglig leder må du være kunnskapsrik, forhandlingsvant, ha stor gjennomføringsevne, engasjert og god til å bygge og utvikle nettverk.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver i en av landets ledende byggevarekjeder og et stort og tradisjonsrikt konsern.

Du vil jobbe sammen med dyktige medarbeidere i et godt og trivelig arbeidsmiljø.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.