E.A. Smith AS

E.A SMITH AS ble grunnlagt av Elias Anton Smith i Trondheim i 1869, og er en av landets eldste bedrifter. Fra handel med jernvare, olje, sement og smikull, er vi i dag Norges eneste komplette leverandør av stål, metall, armering, byggevarer og trelast.

Hovedkontoret er på Heimdal i Trondheim. Vi utfører fellesfunksjoner innen regnskap, økonomi, finans, IT, administrasjon, personal, lønn, drift, kategori, marked, eiendom og jus for hele konsernet. I våre 40 Smith-avdelinger og i de 100 Bygger'n-butikker blir du møtt av dyktige fagfolk med vilje til å levere god service. Samtidig sørger ny teknologi og kommunikasjonsløsninger for at vi yter pålitelig, personlig og effektiv distribusjon over store avstander. Vi jobber med utgangspunkt i kundens situasjon og tilpasser oss den enkelte kundes behov og ønsker. Våre kundekonsepter bygger på optimal distribusjon, innovative IT-løsninger og høy, faglig kompetanse.

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Vi kan faget vårt

Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal være kompetente innenfor sitt fagområde, for å kunne yte den servicen som forventes i et krevende marked. Vi satser sterkt på skolering av våre medarbeidere, både gjennom intern kursvirksomhet og opplæring hos leverandører og produsenter.


Trives i lag

Mennesker som trives i lag har lettere for å trekke i samme retning. Vi legger stor vekt på å skape et samarbeidsklima der trivsel og effektivitet er to sider av samme sak. Dette gjelder ikke minst i forholdet til våre leverandører og kunder.


Jobbe i E.A. Smith AS?

Det finnes alltid spennende muligheter i E.A. Smith AS, som har avdelinger over hele landet. For å jobbe sammen med oss, er det nødvendig at du prioriterer kunder like sterkt og på samme måte som oss.

Vi ser etter folk som er tilgjengelig, omgjengelig, punktlig og profesjonell

Aktuelle jobber

Aktuelle stillinger innen Smith Stål og Bygger’n er:

  • Salg
  • Kundebehandling
  • Logistikk
  • Drift 

Aktuelle stillinger innen E.A. Smith hovedkontor vil være (hovedkontor i Trondheim ivaretar fellesfunksjoner for konsernet):

  • Regnskap, økonomi og finans
  • Administrasjon, personal og lønn
  • IT, drift og kategori
  • Marked
  • Eiendom og jus

Er du interessert i å jobbe i en bedrift som byr på karriere og utviklingsmuligheter

Send oss en åpen søknad. Bruk linkene under for å sende inn en åpen søknad.

Åpen søknad til Bygger'n

Åpen søknad til Smith Stål

Åpen søknad til E.A Smith