Sola Strand Hotel har en idyllisk beliggenhet på Solastranden, kun 15 minutter fra Stavanger og Sandnes. Vi tilbyr 135 rom, moderne møtefasiliteter, et førsteklasses kjøkken og Nordsjøbadet Spa. Hotellet er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Nordsjøbadet Spa er en del av Sola Strand Hotel og tilbyr syv behandlingsrom samt en velværeavdeling med basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, og herlige avslapningsområder.

Nordsjøbadet Spa søker Hudpleier og Massør

Nordsjøbadet Spa er en del av historiske Sola Strand Hotel og tilbyr syv behandlingsrom samt en velværeavdeling med basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, og herlige avslapningsområder.

Våre ansatte må kunne identifisere seg med, og representere, våre verdier som er raus, sjarmerende og tilstede. Alle våre ansatte skal bidra til å legge til rette for magiske øyeblikk for våre gjester.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

God faglig kompetanse

Gode samarbeidsevner

Positiv og serviceinnstilt

Initiativrik og strukturert

Fleksibel

Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Utdanningsnivå

Relevant utdanning og erfaring innen faget

Vi tilbyr

Som medarbeider på Sola Strand Hotel nyter du godt av et dynamisk arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse samt flere gunstige fordeler i tilknytning til hotellets fasiliteter og tilbud. Stillingene innebærer helgevakter.

Intervjuer vil skje fortløpende.

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel
Hudpleier/Massør deltid og Massør helg
Sted
Axel Lunds veg 27, 4055 SOLA
Ansettelsesform
Fast
Heltid/deltid
Heltid
Antall stillinger
2