ScaleAQ

ScaleAQ er et resultat av 40 års erfaring og består av Steinsvik, Aqualine og AquaOptima.

Med vår erfaring og unike portefølje av produkter og tjenester, tar vi sikte på å være verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk. Vi er en partner og rådgiver for våre kunders land- og sjøbaserte akvakulturprosjekter. Våre løsninger er basert på dyp maritim kunnskap fra tøffe forhold.

Vi er stolte av å ha 900 av de mest kompetente, solide og innovative hjernene innen havbruk. Solide mennesker gir solid bærekraftig virksomhet, for våre kunder og for ScaleAQ.

Vi har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor langs hele norskekysten. Totalt har vi 27 kontorer i 11 ulike land.

Jobber fra ScaleAQ

Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien. Vi har mer enn 60 års erfaring i å utvikle og levere innovative og robuste løsninger. Alt utstyr er konstruert for å fungere år etter år i krevende miljøer. Vi har hovedkontor på Frakkagjerd utenfor Haugesund og flere avdelinger langs norskekysten; Austevoll, Bergen, Florø, Sykkylven, Skodje, Trondheim, Frøya, Sortland og Tromsø. I tillegg finnes vi også i Skottland, Chile, Vietnam, Canada, Oceania, Spania og Tyrkia. På Island og på Færøyene har vi dyktige forhandlere.

Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte medarbeidere. Se etter ledige stillinger, eller send gjerne en åpen søknad.