Steni AS

Steni har siden etableringen i 1965 levert fasadeplater som gir unike og varige arkitektoniske uttrykk med høy kvalitet. Platene er basert på steinkompositt og har egenskaper som arkitekter, byggherrer, entreprenører og forhandlere setter pris på. Hovedmarkedet er Norge, men vi har også en betydelig eksport til en rekke europeiske land. Vi har egne salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland. Steni har ca. 110 ansatte, og en omsetning på drøyt NOK 260 mill. Produksjonen er lokalisert i Larvik kommune i Vestfold. Investeringsfondet Accent Equity Partners AB er største eier, og har sammen med styret og ledelsen ambisjoner om betydelig vekst for selskapet.

Våre verdier; respekt, nytenkning, kvalitet og kundeorientering, veileder oss i hvordan vi driver virksomheten og samarbeider både internt og eksternt.

Er du god på teknisk vedlikehold og har lyst til å bli en del av vårt vedlikeholdsteam?

Steni produserer og leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger som gir unike og varige arkitektoniske uttrykk av høy kvalitet. Vi setter derfor høye krav når det kommer til kvalitet i produksjon og leveranse. For å lykkes med dette kreves det at vårt produksjonsanlegg fungerer optimalt - og det er nettopp det som er hovedoppgaven til vedlikeholdsteamet. 

Kanskje er du vår nye kollega til vårt vedlikeholdsteam? Da en av våre erfarne medarbeidere går av med pensjon, søker vi nå en person med industriell mekanisk kompetanse og erfaring med vedlikehold av produksjonsutstyr. Stillingen vil passe for deg som har god teknisk innsikt og trives med tekniske utfordringer.  

Som Vedlikeholdsmedarbeider vil dine sentrale arbeidsoppgaver være:

 • Forebyggende vedlikehold, akutte arbeidsoppdrag og bidragsyter til bedriftens vedlikeholdssystem
 • Vedlikehold av alle tekniske installasjoner i vår fabrikk i samarbeid med resten av vedlikeholdsteamet og vedlikeholdsleder
 • Sikre oppetid på maskiner og utstyr i fabrikken på best mulig måte
 • Bidra til optimalisering av produkt-/prosesslinjer
 • Sikre at offentlige og interne krav til teknisk utstyr og ytre miljø overholdes

Er du den vi ser etter? Vi ser for oss at du:

 • Har relevant fagbrev som industrimekaniker, mekaniker, automasjonstekniker, eller god erfaring med vedlikehold og service av produksjonsutstyr. Fagskole er en fordel
 • Har minimum 3 års erfaring fra industriell virksomhet
 • Har kompetanse innen etablering og etterlevelse av PV og OV
 • Har erfaring med bruk av databasert vedlikeholdssystem
 • Er teamfokusert  og med høy arbeidsmoral
 • Er initiativrik og løsningsorientert
 • Har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Hva kan vi tilby?

Som Vedlikeholdsmedarbeider vil du få en spennende, allsidig og faglig utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidsplass vil være ved vår fabrikk på Berganmoen. 

Søknad

Er du interessert i denne muligheten og klar for å ta med deg din kompetanse til Steni? Send oss din cv og søknad hvor du presenterer deg selv og din motivasjon for å jobbe hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon og spørsmål om stillingen, ta kontakt med Vedlikeholdsleder Vidar Kristensen tlf. 936 53 367, eller COO Jan Åge Søderlind tlf. 958 85 400.

 

 

 

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.