STIM AS

STIM er en landsdekkende leverandør av fiskefôr, fiskehelsetjenester, miljøtjenester, vaksiner, fiskehelseprodukter og biologisk rettet produksjonsrådgiving til havbruksnæringen. STIM har i tillegg en egen forskningsavdeling. Selskapets fôrdivisjon produserer fiskefôr under merkenavnet Polarfeed. Som den minste, og eneste norskeide fôrprodusenten i landet, utmerker STIM seg med utvikling av høykvalitetsfôr som gir rask vekst, god fiskehelse og et sluttprodukt oppdretteren får godt betalt for i markedet.

STIM AS ble etablert i 2019 gjennom sammenslåingen av Europharma, Fishguard og ACD Pharma, og har søsterselskaper i Skottland, Canada, Chile og Island.

Controller Fiskefôr

STIM søker en allsidig og analytisk medarbeider til vår nyopprettede stilling som controller for fiskefôrdivisjonen. Vi ser etter en dyktig tallknuser som kan sette seg inn i alle ledd av innkjøps-, produksjons- og salgsprosessen med sikte på å identifisere utfordringer og potensialer for økt lønnsomhet.

Du vil jobbe tett med fôrvirksomhetens ledergruppe for å følge opp og analysere produksjon, lønnsomhet og verdiskapning. Rollen er utpreget forretningsorientert, og vil være sentral i virksomheten vår. Som Controller fiskefôr vil du følge opp driften sammen med COO Fôr, Fabrikksjef, Innkjøpssjef m.fl. Rapportering, driftsanalyser, budsjett- og prognoser vil være sentrale ansvarsområder.

Arbeidssted er Leknes i Lofoten, og stillingen rapporterer til COO Fôr.

Dette er en nøkkelrolle hvor du vil få en variert og faglig utfordrende stilling, samtidig som du vil jobbe nært og forretningsorientert med selskapets ledere og regnskapsavdelingene i konsernet.


Viktige ansvarsområder/oppgaver

  • Produksjonskalkulering
  • Driftsanalyser
  • Innkjøpsanalyser
  • Prognoser og forecast
  • Nøkkeltallsrapportering

Kvalifikasjoner og egenskaper

Den vi søker bør ha økonomisk utdanning, minimum på bachelornivå, men gjerne siviløkonom. Du har minst 2 års erfaring innen økonomi, analyse og regnskap.

Av personlige egenskaper vil vi legge vekt på at du er analytisk, strukturert, selvgående og har en sterk kommersiell teft. Du er en lagspiller, og opptatt av forretningen som helhet.

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende stilling i et selskap på vei oppover. Hos oss blir du del av et hektisk og hyggelig arbeidsmiljø, i hjertet av Lofoten.

Gode lønns- og pensjonsbetingelser.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.