STIM AS

STIM er en landsdekkende leverandør av fiskehelsetjenester, miljøtjenester, vaksiner, fiskehelseprodukter og biologisk rettet produksjonsrådgiving til havbruksnæringen. Selskapet er også etablert i Skottland, Canada, Chile og Island. STIM er del av Nordly-konsernet med søsterselskaper innen fiskefôr og biologisk rettet forskning og utvikling.

STIM ble etablert i 2019 gjennom sammenslåingen av Europharma og Fishguard.

Fiskehelsebiolog/Veterinær

STIM styrker teamet i nord og søker derfor en engasjert og dyktig fiskehelsebiolog eller veterinær til avdelingen vår i Harstad. STIM skal være den fremste leverandøren av biologisk kompetanse til havbruksnæringen og har fiskehelse- og miljøpersonell langs hele kysten. STIM leverer både tradisjonelle fiskehelse- og miljøtjenester, samt kvalitets- og serviceprodukter, nye teknologiløsninger, spesialutviklede fiskefôr og metoder for produksjonsoptimalisering. I STIM ønsker vi å jobbe tverrfaglig innenfor havbruksnæringa. Medarbeidere hos oss blir del av et sterkt og allsidig fagmiljø og et hyggelig, fremoverlent og inkluderende arbeidsmiljø.

Som fiskehelsepersonell i STIM har du en variert arbeidshverdag, både i felt og på kontor. Arbeidsoppgavene består blant annet av:

  • Fiskehelsearbeid på settefisk-, matfisk-, stamfisk- og kultiveringsanlegg 
  • Forebyggende fiskehelsearbeid og diagnostikk
  • Oppfølging av eksterne og interne prosjekter
  • Deltagelse på feltoperasjoner som avlusinger, vaksinering, prøveuttak m.m.
  • Hygienekontroll av fartøy, ved fjerninspeksjon (STIM Pro) eller fysisk tilstedeværelse
  • Undervisning og kursing av personell
  • Deltagelse i utvikling av nye spennende produkter og tjenester
  • Oppfølging av STIMS øvrige produkter og tjenester

Søkeren må ha autorisasjon som fiskehelsebiolog eller veterinær. Relevant arbeidserfaring vil bli vektlagt, men nyutdannede er alltid velkomne til å søke. En del reiseaktivitet må påregnes i denne typen jobb og det stilles krav til førerkort klasse B.

Gode samarbeidsevner og engasjement er essensielt da oppgavene tidvis krever et tett samarbeid med kunder, myndigheter og ulike faggrupper. Vi søker deg som er omgjengelig, løsningsorientert, systematisk og handlekraftig. Det stilles krav til gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. 

Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag i et tverrfaglig, engasjerende og hyggelig arbeidsmiljø med kollegaer langs hele kysten. I tillegg tilbyr vi gode lønns- og pensjonsbetingelser. STIM har egne firmabiler som kan disponeres under arbeid.