Studio Classic er en frisørsalong som ligger på Jarhuset i Bærum.
(T-bane (Kolsåsbanen), trikk (linje 13) og buss (141) stopper rett utenfor døren).
Vi har meget stor kundelojalitet som et resultat av dyktige medarbeidere, som jobber hardt og målbevisst hver dag.
Vi er opptatt av å hjelpe våre frisører til å lykkes i å oppnå god kunde lojalitet og god lønnsomhet (Proff Frisør program), og bidrar gjerne med kurs i både inn og utland (utland før/etter covid-19), slik at frisørene alltid har en mulighet til å holde seg fullt oppdatert innenfor våre faglige fokusområder. Vi er i dag 4 motiverte og entusiastiske medarbeidere som sammen utgjør et veldig bra team. Nå blir en av disse teamplassene (100% stilling) ledig for Deg. Våre hovedfokus er lønnsomhet for deg og salongen, samarbeid, trivsel, kvalitet og miljø, og det er en stor fordel om dette også er noe som opptar vårt nye team medlem som skal inn.
Vi satser mye på den digitale framtiden vi alle er inne i, og ser store fordeler av å være tidlig ute med dette. Ikke minst med tanke på å rekruttere nye kunder inn til salongen.

Vil du vite med om Studio Classic gå inn på
www.studioclassic.no

Er du en flink, nyskjerrig frisør med ønske om å lære hvordan å jobbe lønnsomt?

Vi søker, fremoverlente frisører som ønsker å jobbe i en hyggelig, framtidsrettet og godt etablert frisørsalong i Jarhuset på Jar i Bærum.

Vi har høyt fokus på det å jobbe smart, riktig og digitalt, slik at du som frisør får mest mulig ut av din arbeidsdag når det kommer til kunnskap OG lønnsomhet.

Det å bygge seg opp en kundebase som frisør kan være både tidkrevende og vanskelig, men vi lærer deg hvordan du gjør dette gjennom et godt utprøvd spesialprogram.

Hva kan Studio Classic tilby???

Alle våre frisører går igjennom et opplæringsprogram som kalles Proff Frisør. Her lærer vi alle de viktige elementene vi trenger for å lykkes som frisør. Vi følges jevnlig opp av en spesialist på programmet, som guider oss gjennom, slik at vi til enhver tid vet hvordan vi ligger an. Spesialisten forklarer oss hva vi eventuelt bør gjøre annerledes, for å lykkes enda bedre. Resultatet av smart jobbing betyr forskjeller på titusner i utbetalt lønn hvert eneste år, hvilket vi som er i programmet erfarer hver måned, så dette er viktig...

Verdien på Proff Frisørprogrammet er på hele 50.000 kr pr. frisør.

Stillingene vi nå tilbyr er 1 heltidsstilling eller alternativt 2 stk på 50%.

Våre lønnsbetingelser er konkurransedyktig i forhold til markedet, med garantilønn i bunnen samt provisjon.

I ansettelsesperiodens 3 første måneder stiller vi med et lønnstillegg vi kaller "ny jobb kompensasjon" , slik at du eventuelt ikke opplever et lønns-dropp ved sitt jobb bytte. Dette kan du gjerne kalle en " overgangs-stønad ".

Det vil i tillegg være mulig å oppnå/inngå bonusavtale i etterkant av prøvetiden, og ved god måloppnåelse i forhold til hva vi lærer i Proff Frisør programmet. Det er kun opp til deg.

Vi har gode arbeidstider, et godt sosialt miljø og faglig miljø, hvor kurs i inn og utland selvfølgelig alltid har stått på agendaen. Vi tilbyr egne rabattordninger på kjøp av produkter til eget bruk, og mulighet for treningsabonnement.

Hvem er så du?

Du er først og fremst Deg. Det er selvfølgelig viktigst.

I tillegg er du en mann/kvinne, gutt/jente, utdannet frisør, som digger faget du har valgt som din levevei. Fellesnevneren vi (du og vi) har for faget er at vi ønsker å lære oss enda mer slik at vi også henger godt med i framtiden. Du er selvfølgelig faglig kompetent , og det er en stor fordel om du er målbevisst, ambisiøs og resultatorientert. Det trekker heller ikke ned om om du er positiv og utadvendt, med et ønske om å spille en god rolle på det laget en frisørsalong faktisk er. Det og yte god service ser du på som en selvfølge ;-)

Fint om du har jobbet med datakasse tidligere, og at du skriver/snakker Norsk.

Vi ønsker svert gjerne å komme i kontakt hvis du i grove trekk kjenner deg igjen i beskrivelsen.

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel
Frisør
Sted
Jarveien 1 B, 1358 JAR
Ansettelsesform
Fast
Heltid/deltid
Heltid
Antall stillinger
2