Envicto AS

Envicto AS ble etablert i 2017 med en visjon om å erobre markedet ved å rendyrke kompetanse innen telemarketing, feltsalg og salgsprosesser. Vi har lang erfaring i å sammen med våre oppdragsgivere utvikle konsepter og strategier, sette disse ut i live og gjennomføre salgsaktiviteter. Vi har på den måten bidratt til betydelige gevinster i bl.a. økt kundemasse, større inntjening og nye produktområder.

 

Vi er stadig på utkikk etter talentfulle selgere til våre salgsteam. Hos oss er det muligheter for fulltidsjobb og deltidsjobb, både på kveld og dagtid. Som salgskonsulent hos oss får du en spennende, givende og engasjerende jobb i et godt arbeidmiljø.

Du får jobbe i et miljø med flinke medarbeidere som kan salg og som gjerne lærer bort sine kunnskaper og ferdigheter. Salg er en resultatorientert bransje og vi er derfor opptatt av at våre ansatte lykkes. Med dette følger tett oppfølging av alle medarbeidere. og et ønske om å bidra til at nye og gamle ansatte utvikler seg.

Et annet kjennetegn ved salgsbransjen er lønnsmodellen som gir svært gode muligheter for å tjene mye penger gjennom bonuser og provisjon. Gode resultater gir god lønn! Vi ønsker både søkere med og uten tidligere salgserfaring, vi er også svært interesserte i å utvikle nye selgere.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller interesse vedrørende jobb hos. Vi har stadig rom for flere medarbeidere i vårt team, og setter pris på din interesse.

Legg ved din CV og en kortfattet søknad ved innsending av jobbsøknad så vil vi gi lyd så fort vi har behandlet søknad.

 

Det er for tiden ingen ledige stillinger